Compacte flowpacker van Zwager Techniek op Empack

Zwager Techniek toont op Empack het model Flowpacker AURIGA

Compacte flowpacker van Zwager Techniek op Empack

Zwager Techniek heeft het Italiaanse merk Delfin in haar programma opgenemen. Dit merk maakt sinds 1996 flowpackers voor de food en non-food. Delfin heeft een breed programma met een instap compacte stand-alone flowpacker tot aan volledige high capacity flowpackers. Op de beurs zal Zwager Techniek het model Flowpacker AURIGA tonen voor het verpakken van brood- en banketproducten. Deze flowpackmachine is bij uitstek geschikt voor flexibel verpakken, nauwkeurig en gemakkelijk instelbaar.

Van Reepack introduceert Zwager de High-end automatische traysealer Reemaster 700. Deze machine is tot stand gekomen door een uitgebreid onderzoek naar de behoefte uit de markt en in samenwerking met hun partners. De Reemaster 700 kan tot 20 slagen per minuut met topseal en tot 16 slagen per minuut in MAP meerdere trays in de tool sluiten. Met een speciaal index systeem om de trays op positie te zetten, open design om eenvoudig te reinigen en onderhoud te doen en een innovatieve tool voor het sluiten van de schalen welke eenvoudig gewisseld kan worden zonder gereedschap is deze machine volgens Zwager een echte innovatie te noemen.

Verticale vorm-, vul- en sluitmachines

Verder toont de machineleverancier de verticale vorm-vul en sluitmachine Prewa 350 met het intermitterende servo aangestuurde sealbekken, geschikt voor zowel vers of diepvries producten en snel omstelbaar is naar diverse zakgroottes.

Ook te zien zijn de Reemaster 700 en de compacte traysealer Reebasic welke volledig mechanisch is uitgevoerd, een compacte dieptrekmachine model E05 en de high-end RVS Flowpacker Reeflow 200 voor het verpakken van o.a. gehakt en hamburgers in een flowpack verpakking.

Empack stand F121

www.zwagertechniek.nl

Artikel delen