Container op wielen vergemakkelijkt orderpicken

De CabRoll is een duurzame en robuuste grote lastdrager, die met zes wielen nog ergonomischer te hanteren is.

Container op wielen vergemakkelijkt orderpicken

Kunststof palletproducent Cabka presenteert op de FachPack beurs in Neurenberg (27 – 29 september) de nieuwe CabRoll. Het betreft een opvouwbare grote container op wielen. Deze container is gemaakt van gerecycled plastic en minimaliseert volgens de producent de ecologische voetafdruk en CO2-uitstoot in retailtransport en logistiek.

De CabRoll is ontwikkeld voor de detailhandel voor het picken van producten. Deze driedelige opvouwbare grote bak op wielen is ergonomischer. De gebruiker kan de slanke container met aanpasbare sleeve gemakkelijk laden en lossen, zelfs in smalle gangen.

Productbescherming

De units bieden goede productbescherming, wat resulteert in minder productschade en afval. De sleeve bevat twee opvouwbare versterkte planken. Een opvouwbare kartonnen houder kan aan één korte zijde worden geplaatst, wat een aanpasbare capaciteit biedt.

Europallet

Het andere nieuwe product dat Cabka op de beurs laat zien is de Euro E7.2 pallet. De kunststof pallet verhoogt volgens het bedrijf de proceszekerheid in de intralogistiek en automatische transportsystemen.

De kunststof pallet met 3 geleiders is ontwikkeld om de afmetingen en het draagvermogen van een standaard houten europallet zo goed mogelijk na te bootsen. Hierdoor kan de Euro E7.2-pallet probleemloos worden geïntegreerd in logistieke circuits die zijn afgestemd op standaard houten pallets. Stoppen, fotocellen en sensoren in de transportsystemen hoeven niet extra afgesteld te worden. Bedrijven profiteren van de hogere procesbetrouwbaarheid en lagere totale kosten. Daarnaast biedt deze kunststof pallet een lange levensduur, zelfs bij hoge circulatiesnelheden en minder procesonderbrekingen. Scherpe randen en houtsplinters, die goederen en transportsystemen kunnen beschadigen, behoren tot het verleden. Bovendien behouden Euro E7.2-pallets hun materiële waarde aan het einde van hun operationele levensduur. Ze zijn 100% recyclebaar en kunnen door Cabka weer tot nieuwe pallets worden verwerkt.

Gelijk aan houten pallet

De Europallet E7.2 heeft een afmeting van 1.200 x 800 x 150 millimeter en is qua constructie identiek aan een houten europallet. Hij kan ladingen tot 7.500 kilogram en in het hoge rek tot 1.250 kilogram dragen. Antislipstrips en doorvoertules zorgen voor een stabiele en veilige handling van goederen en meer stabiliteit tijdens het stapelen en transporteren.

Cabka Euro E7.2 (1)

De Euro E7.2 belooft een snellere, veiligere en betrouwbaardere intralogistiek.

Artikel delen