Adventskalenders voor meer omzet en naamsbekendheid

GPA Global adventskalenders karton

Adventskalenders voor meer omzet en naamsbekendheid

Het voorjaar moet nog beginnen, maar veel bedrijven zijn alweer druk met de voorbereidingen voor kerst. Een belangrijk onderdeel daarvan vormt de adventskalender. Deze marketingtool is de ultieme manier om de consument kennis te laten maken met een productrange. GPA Global produceert de volledige adventskalender onder één dak. 

Omzetverhogend

Bij GPA Global begint kerst altijd vroeg: de eerste adventskalenders zijn in het voorjaar al in ontwikkeling. Een adventskalender is immers de ultieme manier om de consument nader kennis te laten maken met je hele productrange; ook de producten die ze nog niet kennen. Grote en kleine merken maken van de gelegenheid gebruik om de productrange aan zowel bestaande als nieuwe doelgroepen te presenteren. Daarom werkt een adventskalender omzetverhogend, terwijl het tegelijk je naamsbekendheid vergroot. Elk jaar komen er weer prachtige creaties voorbij.

Merkwaarde

Sales Manager Jon legt uit hoe GPA Global ervoor zorgt dat een merk en de adventskalender op elkaar aansluiten: ‘Merkwaarde en uitstraling, verkoopprijs en uitvoering moeten naadloos aansluiten op elkaar om succes in de winkel of webshop te waarborgen. Als je iemand een cadeau geeft van honderd euro, moet het die waarde ook minimaal representeren.’ 

Uitdaging

Voor een verpakkingsproducent is een adventskalender een mooie uitdaging. Veel verschillende producten moeten efficiënt worden verpakt om binnen het gestelde budget te blijven. GPA Global produceert alles onder één dak: massief karton, vouwkarton en zelfs golfkarton. Indien gewenst, kan ook het inpakken worden verzorgd. 

GPA Global adventskalenders Adventskalender GPA Global

Mogelijkheden

Wil jij weten wat GPA Global voor jou of je merk kan betekenen? De experts van GPA Global denken graag met je mee!

Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met Berend Feskens (06 40 33 90 83) of Danielle Myer (06 48 05 47 06).
Artikel delen