De CCA MicroPak: compacte, schaalbare en effectieve blikdrager applicator

PakTech CCA MicroPak applicator voor blikdragers

De CCA MicroPak: compacte, schaalbare en effectieve blikdrager applicator

PakTech introduceert een hagelnieuwe blikdrager applicator: de CCA MicroPak. De MicroPak is schaalbaar, heeft bescheiden afmetingen en is een goede investering voor de lange termijn. Daarmee biedt de applicator uitkomst voor opkomende merken en startups.

Schaalbare oplossing

Het Amerikaanse PakTech produceert secundaire verpakkingsoplossingen en automatische draagsysteemapplicators voor de FMCG-sector. Nieuw in de lijn van applicatormachines is de CCA MicroPak. Met afmetingen van 61 cm x 46 cm neemt de MicroPak weinig ruimte in beslag. Deze geautomatiseerde applicator is ontworpen als een schaalbare oplossing om opkomende bedrijven, zoals microbrouwerijen en kleinschalige conservenfabrieken, te ondersteunen.

CCA MicroPak nieuwe applicator PakTech CCA MicroPak applicator blikdrager

Distributieproces optimaliseren

De MicroPak kan tot zestig blikdragers per minuut aanbrengen en is geschikt voor standaard blikformaten. Hierdoor kunnen bedrijven hun arbeidskosten laag houden en de operationele effectiviteit hoog. De applicator werkt op het Europese voltage en op minder dan 1 CFM lucht en is daarmee een gebruiksvriendelijke optie. PakTechs’ volledige lijn van applicatormachines is ontworpen en gebouwd met het oog op duurzaamheid. Voor de MicroPak geldt dat net zozeer. Door de omvang, toegankelijkheid en duurzaamheid kan deze applicator bedrijven ondersteunen, die proberen hun distributieproces te optimaliseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Artikel delen