De Koningh presenteert nieuwe Linx 8940 Spectrum inkjetprinter

De Koningh presenteert nieuwe Linx 8940 Spectrum inkjetprinter

De Koningh presenteert nieuwe Linx 8940 Spectrum inkjetprinter

De nieuwe 8940 Spectrum kleinkarakter inkjetprinter van Linx brengt een revolutie teweeg op het gebied van printen met gepigmenteerde inkt. Deze nieuwe Spectrum biedt een hoog contrast bij het markeren van witte en lichtgekleurde inkten op oppervlakken zoals plastic kabels, geëxtrudeerde producten en gekleurd glas. Dit systeem is ideaal voor het coderen in veeleisende omgevingen met lijnsnelheden tot wel 10 meter per seconde. Deze nieuwe printer voorziet in uitstekende afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid. Aldus De Koningh Coding & Labeling.

Betrouwbaar, duurzaam en minimaal onderhoud

De Spectrum heeft verlengde onderhoudsintervallen tot 8.000 uur of 12 maanden. Dit is twee keer langer dan de meeste andere gepigmenteerde printers. De printer is bovendien uitermate betrouwbaar en duurzaam. Hierdoor worden kosten bespaard en vertragingen voorkomen die ontstaan door onnodige stilstand van de productielijn en de daaruit voortvloeiende nabewerking of productverspilling.

'Een andere unieke eigenschap is het Spectrum Vortex-systeem dat zwaar pigment dispergeert'

Consistente, hoogwaardige afdrukken 

‘Met het PureFlow-filtratiesysteem van de printer heeft u altijd consistent afdrukken van hoge kwaliteit, op elk product. Dit terwijl u de printkop slechts wekelijks hoeft te reinigen, zeven keer minder vaak dan bij vergelijkbare printers. Een andere unieke eigenschap is het Spectrum Vortex-systeem dat zwaar pigment dispergeert. De inkt wordt in de machine gemengd en garandeert zo een dekkende inkt met een hoog contrast’, informeert de leverancier van industriële apparatuur.

Altijd betrouwbare opstart 

De automatische reinigingsprocedure AutoFlush van Linx zorgt te allen tijde voor een betrouwbare start, zelfs na een maand stilstand. De printer hoeft niet te worden doorgespoeld. De printkop en de leidingen blijven dan ook schoon en droog. Samen met de robuuste gesealde printkoppen van Linx betekent dit aanzienlijk minder handmatige ingrepen, of de printer nu continu of met tussenpozen wordt gebruikt.

Ideaal voor de extrusie- en kabel- en dradenindustrie 

De Spectrum beschikt over geavanceerde functies die ideaal zijn voor toepassingen voor kabels en draden, zoals het live bewerken van berichten tijdens het printen, rollback detectie en nauwkeurige metermarkering. De mogelijkheid bestaat om een grote verscheidenheid aan codes, symbolen, data, tijden, logo's en afbeeldingen te printen op een reeks materialen met deze printer.

‘Wanneer u zich in de extrusie-industrie bevindt, biedt deze printer de flexibiliteit die u nodig heeft’, stelt De Koning Coding & Labeling.

Maximale uptime en efficiëntie

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface is de Spectrum eenvoudig in industriële omgevingen te gebruiken. Zo wordt de productie-uptime gemaximaliseerd. Met het Linx foutbestendige, knoeivrije cartridgesysteem zijn de operators in staat de printer snel bij te vullen. Hiermee wordt het gebruik van verkeerde vloeistoffen voorkomen en kostbare reparaties en gevolgen voor de productie-efficiëntie vermeden.

Artikel delen