De Mecapack O2 6000: de prestaties spreken voor zich

Skillpack Mecapack 02 6000

De Mecapack O2 6000: de prestaties spreken voor zich

In één week tijd twee Mecapack O2 6000 traysealers aan twee verschillende klanten verkopen, dat zegt genoeg over de prestaties van deze verpakkingsmachine. Skillpack leverde een nieuwe Mecapack O2 6000 aan AMfish en een occasion aan Rainbow Kleinpak.

Mecapack O2 6000 Intelligent Motion

AMfish uit Katwijk is een producent van verse en bereide visproducten. Het bedrijf had al een kleinere traysealer van Skillpack en wilde de verpakkingslijn uitbreiden met een grotere traysealer; een nieuwe Mecapack O2 6000. AMfish zet de verpakkingsmachine in voor het verpakken van vis in een schaal, door middel van een 4-pocket tooling. Ook leverde Skillpack een tooling trolley, zodat het formaatdeel eenvoudig uit de machine kan worden gehaald voor een eventuele formaatwissel of het schoonmaken van de machine. De Mecapack O² 6000 is verkrijgbaar in een Intelligent Motion (IM)-versie met servo motoren, die pneumatische actuatoren vervangen. Dit vergroot de snelheid, het soepele transport van de trays en de flexibiliteit. Vanwege deze voordelen koos AMfish voor de IM-versie.

Benieuwd hoe de Mecapack O2 6000 werkt? Bekijk dan deze video

Occassion: Mecapack O2 6000 als nieuw

Ook Rainbow Kleinpak uit De Lier, een full service dienstverlener op het gebied van verpakken en warehousing in de agf-sector, koos voor de Mecapack O² 6000 traysealer. In dit geval ging het om een goede occasion; Skillpack kocht de verpakkingsmachine terug van een andere klant, en reviseerde en reinigde deze volledig. Het resultaat: Rainbow Kleinpak heeft nu een zo goed als nieuwe Mecapack O² 6000 traysealer staan, met twee nieuwe toolings, een koelunit en twee tooling trolleys. De verpakkingsmachine wordt ingezet voor het verpakken van onder meer tomaten in een schaal.

De tekst gaat onder de foto verder. 

Mecapack O2 6000 occassion
De Mecapack 02 6000 occassion

Omdat Skillpack de traysealer de dag voor Koningsdag aan Rainbow Kleinpak leverde, werd deze feestelijk vervoerd.

De tekst gaat onder de foto verder.

Skillpack transport traysealer Mecapack O2 6000
Transport in stijl vanwege Koningsdag

Snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak

De Mecapack O² 6000 verpakt meer dan vijfduizend trays per uur en is zeer efficiënt, doordat de traysealer is uitgerust met een dubbele baan. Verder zijn de onderdelen licht en makkelijk te vervangen of schoon te maken.

De Mecapack O² 6000 is ideaal voor het verpakken van: krimpfolie, aluminiumfolie, aluminiumbakjes, kartonnen bakjes, pre-cuttings, modellen, MecaSkin, MecaSkin T, VisioPac®, Slicepak®* en Mirabella®*.

Technische specificaties

  • Automatisch
  • Touchscreen
  • Altijd zicht op het verpakkingsproces door RVS kappen
  • Roestvrij stalen frame en beplating
  • Optie om een enkele of dubbele baan te gebruiken
  • Maximaal negentig trays per minuut (afhankelijk van grootte en materiaal tray)


Meer weten?

Wilt u meer weten over de verpakkingsoplossingen van Skillpack? Neem dan vrijblijvend contact op met de professionals van Skillpack via 078 69 33 900 of info@skillpack.nl.

 

Artikel delen