De NOVA ES-E tilt etikettering naar een hoger niveau

Espera NOVA-ES-E prijsetiketteersysteem

De NOVA ES-E tilt etikettering naar een hoger niveau

Compact, krachtig en duurzaam, dat is de NOVA-ES-E. De productlancering van dit nieuwe prijsetiketteersysteem binnen de Espera NOVA-lijn vond afgelopen september in Italië plaats. De unieke functies maken de NOVA-ES-E veelzijdiger dan elk ander systeem voor volautomatisch wegen en etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

De NOVA-SE-E: modulaire systemen

Met klanten over de hele wereld weet Espera als geen ander wat belangrijk is op het gebied van het uitprijzen en etiketteren van voorverpakte levensmiddelen. Om een marktleidende positie te kunnen blijven vervullen, werkt de organisatie continu aan de ontwikkeling van haar systemen. Dit bewijst Espera opnieuw met de gloednieuwe ES-E machine. De NOVA-ES-E maakt indruk met haar modulaire printerconcept, modulaire bandconcept én modulaire weegschaalconcept. Doordat alle systemen modulair zijn, kunnen deze worden gecombineerd met maximaal vier printers. 

ES-E etiketteersysteem: intuïtieve bediening en kwaliteit

Opvallend zijn verder de minimale verbruikswaarden van de machine. De ES-E heeft geen perslucht nodig en het energieverbruik is zeer laag; te vergelijken met dat van een huishoudelijk koffiezetapparaat. Naast het duurzame aspect biedt het compacte design eveneens veel voordeel. Tegelijkertijd is de machine de perfecte oplossing voor productverpakkingen met grote afmetingen, dankzij de optionele lange weegband. Verder biedt het nieuwste ES-E etiketteersysteem unieke, digitale functies die de bediening van de machine intuïtief maken en de hoogste kwaliteitsgarantie bieden. Hierbij valt onder andere te denken aan de unieke SmartHead thermische stripfunctie.

Espera NOVA-ES-E: de belangrijkste eigenschappen

  • Een modulair printerconcept: maximaal 2 printers boven en 2 printers onder
  • Een modulair automatiseringsconcept: keuze uit handmatige of automatische printeraanpassing, labelrotatie en productcentrering
  • Duurzaamheid: geen perslucht en een laag energieverbruik
  • Een modulair weegconcept, ook voor lichtgewicht producten vanaf 50 gram
  • Een maximale snelheid van 80 verpakkingen per minuut
  • Een modulair bandconcept, ook voor lange verpakkingen
  • Gecentraliseerde servicetoegang

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de NOVA-ES-E? Neem dan vrijblijvend contact op met Espera.

Artikel delen