Diverse lasercodeersystemen van Mundi op de Empack beurs

Mundi, specialist in lasercoderen, toont op Empack de sterke CSL60 CO2 laser van Linx.

Diverse lasercodeersystemen van Mundi op de Empack beurs

Mundi, specialist in lasercoderen, toont op Empack de sterke CSL60 CO2 laser van Linx. Deze supersnelle laser markeert maar liefst tot 70.000 flessen per uur en is bovendien uiterst duurzaam en efficiënt. Daarnaast toont Mundi lasers voor standaardapplicaties en controle- en inspectie-apparatuur.

Op Empack is tevens het PCS beer inspectiesysteem van Antares Vision Group op de stand te zien. Dit in-line systeem detecteert lekken door de totale kopruimtedruk van elke individueel gesloten bierfles te meten. De inspectie voert een directe controle uit op basis van laserspectroscopie (nauwkeuriger en veelzijdiger dan akoestische systemen). Deze is in staat om microlekken te detecteren in flessen van elk semi-transparant materiaal en met elk type dop. Het systeem is ook beschikbaar in verschillende varianten, ontworpen om koolzuurhoudende dranken, producten gedoseerd met N2 en producten die aan fermentatie onderhevig zijn, te controleren.

 

Controle- & inspectie-apparatuur van Mundi

Met de controle- en inspectiesystemen van Antares Vision Group biedt Mundi Technology de meest geavanceerde systemen in de markt aan. Met deze machines worden producten met de uiterste nauwkeurigheid geanalyseerd. Deze systemen zijn uitgerust met slimme sensoren, laserspectroscopie en hoge resolutie vision om zelfs de kleinste afwijkingen op te sporen en foutieve producten direct uit te werpen. Producten worden altijd 100% gecontroleerd en product recalls worden geminimaliseerd.

Mundi_PCS-beer op Empack

Lekdetectie

Op de beursstand kunnen bezoekers verschillende systemen komen bekijken, waaronder het PCS systeem. Dit in-line systeem detecteert lekken door de totale kopruimtedruk van elke individueel gesloten fles te meten. De inspectie voert een directe controle uit op basis van laserspectroscopie (nauwkeuriger en veelzijdiger dan akoestische systemen). Deze is in staat om microlekken te detecteren in flessen van elk semi-transparant materiaal en met elk type dop. Het systeem is beschikbaar in verschillende varianten (O2 & CO2) en is ontworpen om koolzuurhoudende dranken, producten gedoseerd met N2 en producten die aan fermentatie onderhevig zijn, te controleren.

 

Lasercoderen

Mundi toont voor elke industrie een diversiteit aan lasercodeersystemen op de Empack. Zo kunnen bedrijven onder andere de sterke CSL60 CO2 laser van Linx komen bekijken. Deze supersnelle laser markeert maar liefst tot 70.000 flessen per uur en is bovendien uiterst duurzaam en efficiënt. Daarnaast toont Mundi u de CSL30, de fiber en de nieuwste SL3 laser.

Op de stand worden ook diverse lasers van Linx gepresenteerd. Hiermee worden houdbaarheidsdata, batchcodes of andere benodigde informatie uiterst nauwkeurig en met lage of, indien noodzakelijk, zeer hoge snelheid op producten gemarkeerd. Zo heeft Mundi Technology voor elke toepassing een passende oplossing.

 

Empack, stand G122

Dit is slechts een voorproefje van wat Mundi Technology beurbezoekers biedt op de Empack beurs, stand G122. Haar productspecialisten laten hun graag de systemen zien en adviseren welke oplossing het beste bij producten past, dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

 

Stand G122

Artikel delen