Domino seminar over het creëren van kansen met QR-Codes

Domino seminar over het creëren van kansen met QR-Codes

Domino seminar over het creëren van kansen met QR-Codes

In een tijdperk waarin digitale innovatie centraal staat in elk bedrijfsmodel, geeft de overgang van traditionele 1D-barcodes naar geavanceerde 2D-codes zoals QR-codes, ongekende mogelijkheden voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Op 11 april heeft Domino, in samenwerking met haar partner GS1 Nederland, een seminar gehouden tijdens Empack Gorinchem dat zich richtte op deze cruciale evolutie. Voor iedereen die dit interessante evenement heeft gemist of het graag nog eens opnieuw wil ervaren, is het nu mogelijk het volledige seminar online terug te kijken.

Inzicht in transitie 1D- naar 2D-codes

Tijdens dit seminar hebben Craig Stobie, Global Sector Development Director bij Domino, en Bram Broeks, Chief Relations bij GS1 Nederland, inzicht gegeven in de transitie van 1D- naar 2D-barcodes. Ze belichtten de voordelen, implementatiestrategieën en de impact op de industrie van deze technologische verschuiving.

‘Dit seminar biedt een zeldzame kans om direct van de experts te leren en uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst’

Deelnemers krijgen antwoorden op vragen zoals: "wanneer is de implementatie van 2D-codes succesvol?" en "welke informatie kan in een QR-code worden opgenomen?". Door middel van deze diepgaande bespreking worden de ongekende kansen die QR-codes bieden voor sectoren zoals voedselveiligheid, voorraadbeheer, traceerbaarheid, marketing, duurzaamheid, en logistiek, uitgelicht.

‘Waarom u dit niet mag missen’

De overgang naar 2D-codes vertegenwoordigt niet alleen een significante technologische vooruitgang; het markeert ook een belangrijk keerpunt in hoe bedrijven wereldwijd opereren. Van verbeterde voedselveiligheid tot naadloze klantinteracties, de mogelijkheden zijn eindeloos.

‘Dit seminar biedt een zeldzame kans om direct van de experts te leren en uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst’, informeert Domino.

Domino seminar over transitie 1D- naar 2D-codes op Empack Gorinchem 2024
 

Seminar opvragen

‘Vul simpelweg het formulier in op deze pagina en u ontvangt een e-mail met link naar het gratis seminar. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Domino op.’
Mis deze kans niet en sta aan de voorhoede van bedrijfsinnovatie. 

Over de sprekers

Bram Broeks, Chief Relations bij GS1: is met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van data, digitalisering en duurzaamheid, een pionier in het smeden van strategische partnerschappen. Deze dragen bij aan de verdere ontwikkeling van data- en digitale innovatie in diverse sectoren.

Craig Stobie, Director Global Sector Development: brengt meer dan 27 jaar ervaring bij Domino mee. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van oplossingen die tegemoetkomen aan de wereldwijde druk op het gebied van wetgeving, duurzaamheid, financiën, en traceerbaarheid.

Conclusie

‘Of u nu aan de eerste stappen van de implementatie van 2D-codes begint of al verder bent in het proces, dit seminar biedt waardevolle inzichten die u kunnen helpen de volgende stappen te zetten. We nodigen u uit om deel te nemen aan dit seminar om alles te leren over de kracht van QR-codes en hoe deze uw bedrijf kunnen transformeren.
Mis deze kans niet om aan de voorhoede van de digitale transformatie te staan. Vul het formulier in en u ontvangt de link naar het twintig minuten durende seminar in uw inbox.’ Aldus Domino.
Artikel delen