Espera viert 100 jarig jubileum met nieuwe weeg- en etiketteermachine

Espera Essential ES-E

Espera viert 100 jarig jubileum met nieuwe weeg- en etiketteermachine

Espera toont op de Empack-beurs in Gorinchem diverse weeg- en etiketteermachines. Daarnaast viert het bedrijf dit jaar haar honderdjarig bestaan op de beurs met de weeg- en etiketteermachine Espera ES-E Essential.

Speciaal voor het jubileum introduceert Espera de weeg- en etiketteermachine serie ES-E Essential. Het systeem is ontwikkeld en ontworpen om te voldoen aan de voedselproductievereisten tot 80 verpakkingen per minuut. Een groot aantal voedselproductiefabrieken eisen gemiddelde snelheidseisen, maar tegelijkertijd een maximale hygiënische en automatiseringsnorm. De nieuwe, snelle Espera ES-E voldoet ruim aan deze eisen en kent een hygiënisch roestvrijstalen ontwerp.

 

Etiketteermachine Espera ES-E

Espera levert de nieuwe Espera ES-E met een reeks van functies en voordelen om automatische weeg- en etiketteerprocessen eenvoudig te maken. Het systeem is ontworpen als een volledig energiebesparend en duurzaam concept. De machine werkt zonder externe perslucht dankzij een geïntegreerde luchtkast. Deze kast genereert zelf de energie en de lucht voor de labelapplicatie.
De ES-E weegtechnologie heeft een nauwkeurigheid van 0,5 g en is leverbaar met een lange weegband van 650 mm.

 

Robot en linerless etiketteren

Samen met haar partner DvC toont Espera ook de ES-R van Robot series die gekoppeld is met een DvC vision systeem. Het systeem zorgt voor 100% in-line controle van gewogen en geëtiketteerde verpakkingen.
Daarnaast is met partner Ravenwood de NOBAC 5000 te zien op Empack. Een systeem voor het linerless etiketteren. Deze machine etiketteert onder andere bedrukte C-labels.

Koffie met gebak

Het salesteam van ESPERA ontvangt geïnteresseerden beursbezoekers graag op stand G130 van de Empack Gorinchem 2024. Vanwege het jubileum is het een ontvangst met koffie en gebak!

 

Artikel delen