Ferag sorteeroplossingen: intelligent en op maat gemaakt

Voor oplossingen op het gebied van transporteren en sorteren werkt VMS nauw samen met Ferag.

Ferag sorteeroplossingen: intelligent en op maat gemaakt

Intelligente en zeer nauwkeurige sorteertechnologie maakt het verbazingwekkend eenvoudig om goederenstroomprocessen te optimaliseren. Hierdoor kan worden geprofiteerd van uiteenlopende voordelen, zoals het behalen van maximale sorteerefficiëntie, het voorkomen van fouten, het besparen op onder andere loonkosten en het behalen van een hoger rendement, informeert VMS.

De transportsystemen en sorteertechnologie van Ferag

Voor oplossingen op het gebied van transporteren en sorteren werkt VMS nauw samen met Ferag. De innovatieve transportsystemen en sorteertechnologie van Ferag zijn bij uitstek geschikt voor de intralogistiek van zo’n beetje elke sector. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt en de materiaalstroomsystemen zijn onder andere inzetbaar in de procesindustrie, modesector, automotive, foodlogistiek en e-commerce.

Altijd een sorteeroplossing op maat

Ferag biedt sorteeroplossingen die eenvoudig en robuust zijn en gebaseerd op onderhoudsarme, energiezuinige technologie. De systemen zijn qua lengte, dragers, in- en uitvoer, transportsnelheid en identificatie zeer flexibel in te richten. Een hoge sorteernauwkeurigheid zorgt voor een betrouwbare en efficiënte distributie van producten, die zowel qua vorm als qua materiaal zeer uiteen kunnen lopen. Of het nu gaat om een grootschalige sorteeroplossing op meerdere niveaus met diverse sorteerbestemmingen, een kleine sorteermachine om de doorvoer tijdens piekmomenten te verhogen of een uitbreiding om het basissysteem op te voeren, Ferag heeft voor elke situatie de ideale sorteeroplossing: op basis van uw behoeften op maat gemaakt.

De voordelen van de Ferag sorteersystemen

De sorteeroplossingen van Ferag zijn schaalbaar, eenvoudig uit te breiden en kunnen in de kleinste ruimtes worden ingezet: van een klassieke sorteeroplossing op vloerniveau met Denisort en Deniway tot een overhead met de aan het plafond bevestigde transportbandtechnologie van Skyfall. 

De voordelen van de Ferag sorteersystemen op een rijtje:

  • De sortering van producten in elke vorm en van elk materiaal
  • Individuele topologie, ruimtelijke mobiliteit en 3D-curves
  • Een robuuste, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke techniek
  • Schaalbare en eenvoudig uit te breiden oplossingen
  • Meerdere niveaus voor maximale capaciteit in de kleinste ruimtes

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Voor een rendabele en efficiënte bedrijfsvoering is een sorteersysteem dat optimaal aansluit op uw behoeften onmisbaar. De professionals van VMS adviseren u graag over de ideale oplossing voor uw bedrijf. Ook op het gebied van transporteren, bufferen, distribueren en postpress verwerking denkt VMS graag met u mee!

Wilt u meer weten over de sorteeroplossingen van Ferag? Klik hier voor meer informatie.

Artikel delen