FROMM: Foliewikkelmachine huren

FROMM_wikkelmachine_huren

FROMM: Foliewikkelmachine huren

Palletstabiliteit telt, en in veel werkomgevingen kom je er niet omheen: lading stabiliseren voor transport. Als verzender ben je immers verantwoordelijk voor de transportlading.

Lading stabiliseren doe je met een end-of-line verpakkingsmachine, zoals een foliewikkelmachine. Soms lijkt het ontzettend handig om een end-of-line verpakkingsmachine op locatie te hebben, maar wil je niet gelijk een aanschaffen.

Hier zijn veel redenen voor:

  1. Financiële ruimte
    Er is op dit moment (nog) geen financiële ruimte voor de aanschaf, maar je hebt er serieus 1 nodig om de capaciteit te halen. Huren is een veilige keuze. Een aanschaf kan later altijd nog.
  2. Voldoet het echt?
    In je positie is het cruciaal om de juiste keuzes te maken om je verpakkingsproces zo efficiënt mogelijk te krijgen. Investeren hoeft helemaal geen risico te zijn wanneer je de mogelijkheid hebt om te huren. Op deze manier bepaal je helemaal zelf wat een representatieve testperiode is, dat is namelijk bij ieder bedrijf anders. Zodra je overtuigd bent, kun je overgaan tot een aanschaf.
  3. Flexibiliteit
    Er komt een periode aan waarin er veel hectiek is, of je verwacht een verhoging in je productiecapaciteit, maar je weet niet voor hoelang. Ontzettend fijn dat huren een optie is! Het houdt jezelf en je organisatie vrij van die stress.
FROMM_Wikkelmachine_in_actie_wk33_22
FROMM: 'Wanneer je bij ons een foliewikkelmachine huurt, dan zit de service bij de prijs inbegrepen. '

Daarna geldt meten = weten. Wellicht helpt de huurperiode je om collega’s te overtuigen van het behalen van bedrijfsdoelen. Dit kunnen doelen zijn op het gebied van sustainability, een ROI of het naar beneden brengen van de verpakkingskosten. De besparing op wikkelfolie vinden wij altijd goede een reden om te kiezen voor het optimale systeem.
Huren geeft dus een veilig gevoel voor betrokkenen, je zit bijna nergens aan vast.

Geen omkijken naar de service

Wanneer je bij ons een foliewikkelmachine huurt, dan zit de service bij de prijs inbegrepen. Als eerste wordt de machine op locatie geleverd en voor je geïnstalleerd. De FROMM monteur staat dan tot je beschikking om eventuele vragen te beantwoorden. Aan de hand van de gebruiksintensiteit zal FROMM proactief contact opnemen voor het onderhoud.

 

Artikel delen