Grootkarakter inkjet Videojet 2380 print in hoge resolutie

De grootkaratker inkjet Videojet 2380 print in hoge resolutie

Grootkarakter inkjet Videojet 2380 print in hoge resolutie

Tags: Coderen

Videojet introduceert de Videojet 2380, een geavanceerde inkjetprinter voor grote karakters, ontworpen om met hoge resolutie variabele codes en informatie voor productidentificatie op dozen en kartonnen verpakkingen af te drukken.

Voortbouwend op meer dan 45 jaar expertise in printtechnologie, is de Videojet 2380 een gebruiksvriendelijke, modulaire oplossing die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van fabrikanten en distributeurs voor on-demand codering.
De Videojet 2380 is geoptimaliseerd voor het bedrukken van golfkartonnen dozen, verzendverpakkingen en andere poreuze materialen, met een snelle opstarttijd en de capaciteit om duurzame teksten, logo's, en barcodes te produceren die essentieel zijn voor de distributieketen.

Intuïtief Videojet 2380 touchscreen

Een kernfunctie van de Videojet 2380 is de flexibiliteit in het aanpassen aan specifieke markerings- en coderingsbehoeften, met ondersteuning voor variabele productiegegevens zoals batchcodes en productiedata. De printer faciliteert het integreren van twee printkoppen zonder extra hardware, wat dubbelzijdige bedrukking of bedrukking tot een hoogte van 140 mm mogelijk maakt. Bediening gebeurt via een gebruiksvriendelijke interface, uitgerust met een intuïtief touchscreen en de SIMPLICiTY™-gebruikersinterface, die het bewerken van taken vereenvoudigt en de interactie met de machine reduceert.

Grootkaratker inkjet Videojet 2380 Coded Boxes

Grootkaratker inkjet met zelfreinigende printkop

Innovatieve zelfreinigende technologie en een automatisch micro-purgeproces verminderen onderhoud en garanderen constante printkwaliteit door verstoppingen te voorkomen. Deze zelfreinigende technologie zorgt voor automatische reiniging van de printkoppen, en het micro-purgeproces staat ingesteld op regelmatige reiniging van de spuitmondjes. De printer biedt diverse connectiviteitsopties, zoals USB, VideojetConnect, ZPL-emulatie, en Wi-Fi voor externe toegang en analyses. Scan2Run-functionaliteit verlaagt aanzienlijk de kans op codeerfouten en de noodzaak voor correcties.

Robuust ontwerp

De duurzaamheid van de Videojet 2380 wordt verzekerd door een robuust ontwerp van 304-kwaliteit roestvrij staal, versterkt met een unieke gyroscopische sensor die de monteerhoek in real-time bewaakt, inktlekkages voorkomt, en externe impacts registreert. Deze printer biedt ook een keuze uit zeven inktkleuren en een gebruiksvriendelijk systeem voor het verwisselen van inktcartridges, wat bijdraagt aan productdifferentiatie en geoptimaliseerd inktverbruik.

Minder voorraad

Print-on-demand en direct-to-box printen helpen gebruikers de inkoopvereisten te stroomlijnen en de voorraad van voorbedrukte verpakkingen te verminderen. Dit vermindert de kosten, de benodigde opslagruimte en de kans op verspilling. Tegelijkertijd biedt het de flexibiliteit om snel in te spelen op wijzigingen in gedrukte content en productvraag.

De Videojet 2380 profiteert van de Videojet LifeCycle Advantage-service. Dit benut dynamische data en connectiviteit voor optimale efficiëntie gedurende de levensduur. De optionele VideojetConnect Remote Service laat technici printerstatus monitoren en verbetert langetermijnprestaties.

Artikel delen