ICE: Converting show in München

ICE: Converting show in München

Tags: Plastic

Van 14 - 16 maart 2023 komt de converting industrie bijeen voor de 13e Internationale Converting Exhibition in München, Duitsland. Dit branche-evenement toont hedendaagse converting technologieën, op maat gemaakte product- en verwerkingsoplossingen en meer. Bezoekers kunnen een sterke line-up van exposanten verwachten die de nieuwste technologie en trends in de branche presenteren. Wederom zullen best practices en uitmuntende prestaties worden geëerd met de prestigieuze ICE Awards.

ICE Europe blijft de hotspot die de belangrijkste converting spelers uit de industrie samenbrengt. De beurs voor de conversie van flexibele en webgebaseerde materialen behandelt onderwerpen, zoals efficiëntie, productiviteit, automatisering, digitalisering en duurzaamheid. Live demonstraties van nieuwe machines en systemen en de technische persoonlijke discussies die ontstaan op de ICE Europe-stands draaien om het aanpakken van de huidige uitdagingen en het vinden van gemeenschappelijke oplossingen.

_DSC1487-HQ

Belangrijke converting spelers

‘De show blijft belangrijke spelers aantrekken, zoals Kroenert, OLBRICH, Davis-Standard, Erhardt+Leimer, Jagenberg Group, Converting Machinery Cevenini, BST Group, Guidolin Girotto, om er maar een paar te noemen. ‘We kunnen niet wachten tot onze exposanten hun nieuwste producten en innovaties laten zien’, zegt Patrick Herman, event director van de Converting, Paper and Print Events, namens RX.

‘De tentoonstelling trekt conversie-experts aan uit een breed scala van sectoren, waaronder verpakkingen, drukwerk, kunststoffen, textiel en non-wovens, papier, engineering, chemie, medisch en farmaceutisch, auto-industrie, luchtvaart, voedsel en elektronica.’

_DSC1505-HQ

ICE Awards

Wederom zullen de ICE Awards worden uitgereikt op ICE Europe om exposerende bedrijven te eren voor best practices, innovaties en prestaties. Er zijn meer dan 30 inzendingen ingediend in de volgende categorieën: 'Digitale conversieoplossingen', 'Duurzame producten en conversieprocessen' en 'Efficient Production Solutions'. Branche-experts kunnen tot 21 februari 2023 hun stem uitbrengen op hun kanshebber. De uitreiking van de ICE Awards vindt plaats op de eerste dag van de show.

Lees verder 

_DSC9042-HQ

 

 

Artikel delen