ILPRA lanceert de FP Speedy + én viert deze maand haar 25-jarig bestaan

ILPRA lanceert de FP Speedy+ én viert deze maand haar 25-jarig bestaan

ILPRA lanceert de FP Speedy + én viert deze maand haar 25-jarig bestaan

ILPRA SpA heeft afgelopen oktober op de Cibustec in Parma, samen met andere bedrijven uit de ILPRA Group, zoals Veripack, Pentavac en Macs, het voortouw genomen en samen een ambitieuze show van demonstratielijnen neergezet. Hierin zijn op verzoek van de organisatie volledig geautomatiseerde Doypack, dieptrek en trayseal lijnen gedemonstreerd. 

Nieuwe inline verpakkingsmachine

ILPRA heeft hier een nieuwe loot aan de FoodPack familie geïntroduceerd. De FP Speedy +, een nieuwe automatische inline machine. Deze automatische traysealer is gebaseerd op de FoodPack Speedy, een van de best verkochte traysealer modellen van de leverancier van verpakkingsmachines.

Snel en precies

Deze “Made in Italy” traysealer maakt hogere prestaties mogelijk dan de standaard FP Speedy PN20, doordat de trays middels een ingenieus dubbel staaf principe worden geklemd. Hierdoor kunnen twee trays naast elkaar met een hoge snelheid en een grotere precieze worden ingevoerd. 

Vóór deze FP Speedy + kan een verpakkingslijn worden geplaatst, waardoor er vanuit 1 aanvoerbaan gewerkt kan worden. Middels een door ILPRA nieuwe ontworpen verdeelstation worden de trays toch naast elkaar in de FP Speedy gevoerd.  Bestaande formaatdelen kunnen gewoon in deze “Speedy” worden gebruikt. 

Jubileum

In november bestaat ILPRA Benelux, gevestigd in Barneveld, 25 jaar. De onderneming is de tweede dochter van ILPRA SpA. Deze 25 jaar van activiteit zijn gekenmerkt door uitdagingen, die met vastberadenheid zijn aangegaan en successen die zijn behaald met een positieve en glimlachende houding. 

De geschiedenis van ILPRA Benelux is doordrenkt van betrokkenheid, passie en toewijding, waarden die het bedrijf door verschillende momenten van groei en verandering hebben geleid. De bijdrage aan ILPRA was fundamenteel en heeft de positie van de ILPRA Group op de internationale markt verstevigd.
Kijk hier voor de nieuwste ontwikkelingen.

Artikel delen