Kleurenetiketten zelf printen

Logilabel toont op Empack Den Bosch diverse printers en benodigdheden om zelf kleurenetiketten te printen.

Kleurenetiketten zelf printen

Logilabel levert printers en alle toebehoren, zoals de benodigde etiketten en inkt om kleurenetiketten zelf te printen. Op Empack Den Bosch is de leverancier aanwezig met stand 1.A31.

Logilabel toont op de verpakkingsbeurs onder meer de Primera LX3000e. Grote inktcartridges maken het werken met deze printer aangenaam evenals de kwaliteit van het geprinte etiket.  Verder toont het bedrijf van EPSON het hele gamma printers; de C6000, de C6500 en de C7500 printer. Alle printers zullen werkend te zien zijn. 
Van Primera en DTM toont Logilabel de LX3000e de LX610e, de LX910e en de DTM CX86e. De LX610 biedt de mogelijkheid om elke gewenste vorm etiket te printen en uit te snijden.

Short run

Tot slot is van Afinia de L901 in combinatie met de FP-230 flex pack press te zien. De combinatie van de Afinia L901+ in combinatie met de FP-230 maakt het mogelijk voor verpakkingslijnen om short runs verpakkingsmateriaal in verschillende layouts te printen. De FP-230 is een oplossing die het geprinte materiaal voorziet van een laminaat waarna het zo de verpakkingslijn in kan om te worden verwerkt tot pouches. Dit SIHL materiaal is geschikt en goedgekeurd voor direct contact met voedsel.

Empack-stand 1.A31

Artikel delen