LabelPro presenteert op Empack de Afinia Label X350 kleurenprinter

LabelPro presenteert op Empack  de nieuwe Afinia Label X350 kleurenprinter.

LabelPro presenteert op Empack de Afinia Label X350 kleurenprinter

LabelPro presenteert op Empack in Gorinchem van 9 tot 11 april diverse toonaangevende label oplossingen. Tevens lanceert de labelerspecialist uit Berkel en Rodenrijs de nieuwe Afinia Label X350 kleurenprinter.

Met de Europese lancering van de baanbrekende Afinia Label X350 kleurenprinter treden beurbezoekers op de Empack-stand van LabelPro binnen in een nieuwe dimensie van labelproductie. Deze unieke gelegenheid markeert volgens LabelPro een keerpunt in de labelindustrie en biedt beursbezoekers de kans om als een van de eersten kennis te maken met de ongeëvenaarde mogelijkheden van deze revolutionaire printer.

 

Revolutie in labelproductie

De Afinia Label X350 Kleurenprinter is volgens LabelPro een revolutie in labelproductie en flexibele verpakkingen. De printer is ontworpen met één doel voor ogen: labelproductie naar een hoger niveau tillen. Met een indrukwekkende reeks functies en capaciteiten, biedt deze printer een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, kwaliteit en veelzijdigheid:

  1. Indrukwekkende afdrukkwaliteit: Dankzij een maximale afdrukresolutie van 1600 dpi produceert de X350 verbluffend scherpe tekst en levendige kleuren, waardoor labels opvallen en producten zich onderscheiden in een competitieve markt.
  2. Ongekende snelheid: Met een variabele afdruksnelheid tot maar liefst 45 meter per minuut, levert de X350 hoogwaardige labels met een ongekende efficiëntie, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op de behoeften van hun klanten en de productiviteit kunnen maximaliseren.
  3. Flexibiliteit in media-opties: De X350 kan verschillende media verwerken, waaronder papier en PP, zowel voor flexibele verpakking als etiketten. Het resulteert in een vrijheid waarmee bedrijven labels en verpakkingen kunnen produceren die perfect aansluiten bij een bepaalde merkidentiteit en productportfolio.
  4. Robuuste betrouwbaarheid: Gebouwd met duurzame materialen en geavanceerde technologie, biedt de X350 betrouwbare prestaties in zelfs de meest veeleisende productieomgevingen, waardoor bedrijven gemoedsrust hebben en zich kunt concentreren op het laten groeien van het bedrijf.
  5. Eenvoudige bediening: Met een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde software is de X350 gemakkelijk te bedienen, zelfs voor gebruikers zonder uitgebreide technische kennis, waardoor bedrijven tijd besparen en productief blijven.

 

Fullcolour etikettenprinters van Labelpro op Empack

Naast de Afinia Label X350 Kleurenprinter, levert LabelPro ook een uitgebreid pakket van fullcolour etikettenprinters, labelapplicatoren, nabewerkingsapparatuur en zelfs een complete digitale labelpers, afgestemd op de klantwensen. Daarnaast produceert het bedrijf blanco inktjet etiketten op maat in-house, waardoor ze snelle levertijden kunnen garanderen en klanten nooit lang hoeven te wachten op hun labels.

 

Stand H104

 

www.labelpro.nl

 

Artikel delen