Meer vacuüm, minder druk met Vmeca totaaloplossing

Airtec_Vmeca_total_solution

Meer vacuüm, minder druk met Vmeca totaaloplossing

Fabrikanten, distributiecentra en transporteurs staan onder extra druk om meer goederen snel en veilig te transporteren en te verpakken. Vacuümproducten vormen een oplossing voor de logistieke uitdaging.

Vacuüm handlingtechnologie is een efficiënt en krachtig hulpmiddel voor de logistieke goederenstroom in productieprocessen en distributiecentra.

Totaaloplossing

Of het nu gaat om delicate producten, zoals microchips of de afhandeling van hele pallets, Vmeca biedt een passend (vacuüm)product voor iedere vraag.
Door de modulaire opbouw van de Vmeca-producten kan ieder bedrijf zo nodig in no-time de productie-/transportlijn aanpassen.

Meer bereik en/of vermogen

Door gebruik te maken van Vmeca T- of TS-aluminiumprofielen kunnen producerende bedrijven bijvoorbeeld meer/minder Magic grippers combineren, perslucht- en blow off aansluitingen centraliseren en zo het bereik en/of vermogen uitbreiden.

Een wereld aan mogelijkheden

Het uitgebreide aanbod van de zuignap-lippen in verschillende formaten, structuren en materialen bieden een keur aan toepassingsmogelijkheden, van delicate producten als microchips, food gerelateerde producten met of zonder FDA toelating tot vacuümsystemen voor pallethandling.

Altijd een oplossing

Voor bedrijven die de mogelijkheden van Vmeca vacuümproducten willen verkennen, heeft Airtec altijd een passende oplossing. Neem contact op met de specialisten via verkoop@airtec.nl of bel 0578 - 62 78 66. Klik hier voor het complete aanbod van Vmeca-artikelen.

Artikel delen