Minimale foutmarge met de labelinspectiesystemen van Mundi Technology

Mundi Technology heeft diverse labelinspectiesystemen in haar portfolio, zoals de Antares Vision IE700-serie.

Minimale foutmarge met de labelinspectiesystemen van Mundi Technology

In de voedingsmiddelenproductie industrie is nauwkeurige en consistente etikettering op producten van belang. Een juiste etikettering zorgt voor naleving van de regelgeving, veiligheid voor de consument en beschermt merkreputatie. Onnauwkeurige of ontbrekende labels kunnen leiden tot kostbare terugroepacties, boetes en verlies van vertrouwen van de consument. Daarom is investeren in een geavanceerd labelinspectiesysteem, zoals de Antares Vision IE700-serie, essentieel voor elke voedselproducent. Aldus Mundi Technology.

Antares Vision labelinspectiesysteem IE700-serie 

Het labelinspectiesysteem uit de IE700-serie maakt gebruik van de modernste vision-technologie om zelfs de kleinste labelafwijkingen op horizontale verpakkingen te detecteren. Het systeem is ontworpen om een breed scala aan verpakkingsformaten en -vormen te inspecteren, waaronder trays, flowpacks, pouches.
‘Met de IE700-serie kunt u erop vertrouwen dat uw etikettering nauwkeurig en consistent is, ongeacht het type of de grootte van de verpakking’, informeert de in Mijdrecht gevestigde onderneming.
 
De IE700-serie biedt niet alleen superieure nauwkeurigheid, maar verbetert ook productie-efficiëntie. De systemen kunnen tot 800 pakketten per minuut inspecteren, zodat de productielijn soepel loopt en het risico op downtime wordt geminimaliseerd. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige integratie in bestaande productielijnen. Hiermee wordt tijd en kosten bespaard. De IE700-serie is ook ontworpen met het oog op flexibiliteit. Met dit labelinspectiesysteem is het dan ook mogelijk om per product een eigen recept op te slaan. Parameters, zoals de positie en grootte van labels, zijn zo gemakkelijk aan te passen om aan unieke behoeften te voldoen. Maximale veelzijdigheid en efficiëntie wordt gegarandeerd. 

Mundi Technology biedt de hoogste kwaliteit

Mundi Technology streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Het labelinspectiesysteem van Antares Vision Group voldoet hieraan en is ontwikkeld volgens de hoogste normen en garandeert maximale nauwkeurigheid en een lange levensduur. Mundi biedt daarnaast de beste service door doorlopende ondersteuning en onderhoud, inclusief bewaking op afstand en diagnostische services. Het bedrijf heeft ook trainingsprogramma's om u te helpen het maximale uit uw systemen te halen en ervoor te zorgen dat uw operationele team deze machines effectief bedient.

Meer informatie? 

‘Investeren in het Antares Vision IE700-serie labelinspectiesysteem is een slimme beslissing voor iedere voedselproducent. Met verbeterde nauwkeurigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid verlaagt u kosten, verbetert u de naleving van wet- en regelgeving en wordt uw merkreputatie beschermd. Onze oplossingen voor etiketinspectie zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de voedselproductie-industrie. Wij doen er alles aan om u te helpen. Neem vandaag nog contact op met Mundi Technology voor meer informatie over haar oplossingen voor etiketteringsinspectie en hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien.’

Klik hier

Artikel delen