Nóg compacter traysealen

Multivac introduceert de nieuwe TX 6-serie traysealers

Nóg compacter traysealen

Ben je op zoek naar efficiënt gebruik van de beschikbare productieruimte voor je verpakkingsproces?  Verhoog je output in de kleinste ruimtes met de compacte TX 6-serie traysealers - en dat alles op duurzaamheid gebaseerd, flexibel en kostenaantrekkelijk. Daarnaast zijn ze eenvoudig te bedienen met een hoge procesbetrouwbaarheid. 

De nieuwe TX 6-serie traysealers leveren uitstekende prestaties en maken efficiënt gebruik van de beschikbare productieruimte. Deze compacte en veelzijdige traysealers zijn ontworpen met het oog op snelle productwisseling en hoge cyclusoutput voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn uitgerust met robuuste servoaandrijvingen, intelligente machine- en lijnbesturing, hebben een hoge hygiënestandaard en zijn zeer betrouwbaar.  

Duurzaam met potentieel voor de toekomst 

De TX 6-serie is volledig opnieuw ontwikkeld om een compacte en kosteneffectieve oplossing te bieden. De compacte traysealers  hebben een lange levensduur. Het toepassingsgebied strekt zich uit van "Sealing only" tot Modified Atmosphere Packaging en zelfs tot MultiFresh vacuümverpakkingen.  

Eenvoudige bediening met hoge procesbetrouwbaarheid 

De duidelijke bediening van de TX 6-serie zorgt voor logische procesverlopen, waardoor de kans op foutieve bediening aanzienlijk afneemt. De intuïtieve HMI maakt de bediening van de machine veel eenvoudiger, omdat veel pak- en procesparameters al zijn geconfigureerd en zeer snel kunnen worden opgeroepen.  

De lancering van de TX compacte klasse stelt Multivac in staat om volledig te voldoen aan de stijgende vraag bij foodproducenten naar compacte trayverpakkingsoplossingen die nodig zijn om de productie-output in kleinere ruimtes te verhogen op een flexibele en kostenaantrekkelijke basis. 

 

Meer informatie

Artikel delen