Nieuw: diefstalbestendige verzendverpakking voor mobiele apparaten

Panther Group diefstalbestendige verzendverpakking

Nieuw: diefstalbestendige verzendverpakking voor mobiele apparaten

Panther Packaging en Everphone werkten samen aan een nieuw concept voor het verzenden van zakelijke mobiele apparaten. Het resultaat is een verzendverpakking, die beschermt tegen diefstal en tegelijkertijd veel gebruikersgemak biedt. 

Slimme constructie

Het Duitse Everphone is een allroundservice voor zakelijke mobiele apparaten. Om deze veilig te kunnen verzenden, ontwikkelde het bedrijf in nauwe samenwerking met het eveneens Duitse Panther Group een nieuwe verzendverpakking. Het team van Panther creëerde een slimme constructie met toegevoegde zijflappen en een extra ingrijpbeveiliging, die diefstal veel moeilijker maakt. Als de verpakking al voor ontvangst van de rechtmatige ontvanger wordt geopend, kan de ontvanger dit eenvoudig vaststellen en het beschadigde pakket weigeren.

Goede hantering

Naast een betere bescherming van mobiele apparaten maakt de nieuwe verzendverpakking ook een goede hantering mogelijk. De verzendverpakking is gemaakt van golfkarton en kan worden hergebruikt, bijvoorbeeld om een oude mobiele telefoon terug te sturen. Daarna kan de golfkartonnen verpakking als oud papier worden gerecycled.

Verzendverpakking mobiele apparaten
De zijflappen en extra ingrijpbeveiliging maken diefstal moeilijker
Artikel delen