Automators hand inkjetprinter biedt uitkomst bij een badge run zonder opdruk

Automators hand inkjetprinter biedt uitkomst bij een badge run zonder opdruk

De printer binnen uw productielijn heeft geen opdruk op uw product geplaatst. Wat nu met de badge onbedrukte artikelen? De Anser U2 Mobile hand inkjet printer van Automator biedt uitkomst.

Dit is een artikel van onze partner Automator.


De Anser U2 Mobile hand inkjetprinter van Automator is een snelle oplossing bij onder andere calamiteiten.
De Anser U2 Mobile hand inkjetprinter van Automator is een snelle oplossing bij onder andere calamiteiten.

Sinds vorig jaar heeft Automator, leverancier van codeer-, markeer-, label- en ID-oplossingen voor de Benelux, naast diverse in-line printoplossingen, ook een mobiele inkjetprinter in het assortiment. En na een jaar leert de ervaring dat de handprinter een waardevolle toevoeging is voor het printerpark binnen een productiebedrijf.

Automator: ‘Een helpende hand(printer)’

‘Stel, er is om de een of andere reden tijdens de productierun geen print op het product geplaatst. Het is dan vaak lastig om de producten opnieuw langs de in-line printer te laten gaan, omdat het product op de lijn meerdere handelingen ondergaat. Denk bijvoorbeeld aan het vullen en sluiten van de verpakking of het snijden van onderdelen. Om dan toch nog een print op die producten te krijgen, is de mobiele inkjetprinter een mooie oplossing. De mobiele printer wordt dan ook geregeld aangeschaft als reserve- of calamiteitenprinter’, vertelt Sander van der Valk, Sales Engineer bij Automator.

In de praktijk

Omdat de back-up printer alleen gebruikt wordt in uitzonderingsgevallen, moet de printer gemakkelijk te bedienen zijn.

‘Je wilt, als je de printer nodig hebt, niet eerst nog uit moeten vogelen hoe je de opdruk geplaatst krijgt’, verwoordt Van der Valk een veel gehoorde klanteis. ‘Van gebruikers hoor ik terug dat het een gebruiksvriendelijke, makkelijk te hanteren handprinter is die nauwelijks onderhoud vraagt. En zeker bij een back-up printer wil je meteen aan de slag kunnen. Tijd is geld tenslotte!’

Onder andere bij KS Profile in Moerdijk wordt de Anser U2 Mobile gebruikt als reserve- of calamiteitenprinter. In de klantcase leest en bekijkt u hoe de handprinter bij KS profile uitkomst bood op het moment dat ze zaten met een productierun zonder opdruk.

Alle ins en outs

De Anser handprinter is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Onder andere de hoogte van de gewenste print bepaalt welk model voor u geschikt is. Op de website van Automator vindt u de kenmerken en specificaties van de portable inkjetprinter Anser U2 Mobile.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook. U bereikt Sander van der Valk of één van zijn collega’s bij Automator via telefoonnummer +31 (0)10 415 64 00 of stuur een mailtje naar info@automator.nl.

Artikel delen