Compacte en wendbare AMR robot

Compacte en wendbare AMR robot

Weighpack International introduceert de Karter AMR robot (Autonomous Mobile Robot). De Karter kan automatisch producten en materialen verplaatsen binnen de bestaande infrastructuur van een bedrijf. Het betreft een kosteneffectieve natural feature navigation oplossing waarvoor geen aanpassingen op de werkvloer nodig zijn.

De Karter AMR robot is een mobiele robot die de mogelijkheid heeft om zich aan te passen aan zijn omgeving. Deze mobiele robot maakt een scan van zijn omgeving door middel van de ingebouwde sensoren en lasers. Zo brengt de AMR zijn omgeving in kaart en kan zelf de meest efficiënte route bepalen.
De navigatie software hiervoor is van BlueBotics, een bedrijf uit Zwitserland dat ruim 20 jaar software maakt voor AGV/AMR voertuigen. Om alle activiteiten ter plaatse te beheren en te optimaliseren (inclusief AGV/AMR-verkeerscontrole) levert Weighpack ANT server, een geavanceerde software voor missie- en vlootbeheer.

Capaciteit AMR robot

De Karter AMR robot verplaatst tot 1.500 kilo product efficiënt en veilig. Na acht uur rijden, heeft het apparaat slechts 10 minuten nodig om op te laden, waarna hij weer acht uur verder kan. De AMR robot is modulair opgebouwde en in diversen uitvoeringen leverbaar.


De Karter AMR robot is compact en wendbaar.

Wendbaar en compact

‘Het is de meest compactste en wendbaarste AMR robot die er is en kan worden ingezet in diversen markten over de gehele wereld’, zegt Patrick van Tiel van Weighpack. ‘De units worden gebouwd in de Weighpack fabriek in Den Haag waar we een demonstratiesysteem beschikbaar hebben. We bieden verder 24/7 service en onderhoud, zoals de klanten van Weighpack gewend zijn.’

Artikel delen