Contrastrijke printresultaten, rechtstreeks op verpakkingen

Contrastrijke printresultaten, rechtstreeks op verpakkingen

Inkjetsystemen die direct op secundaire verpakkingen printen, hebben altijd een slechte naam gehad: onbetrouwbaar, veel geknoei en ze moeten regelmatig gereinigd en afgesteld worden om goede kwaliteit prints te produceren. Print- en etiketteersystemen die rechtstreeks op dozen coderen, zijn erg duur.

Dit is een artikel van onze partner Domino Benelux.

Piëzo inkjetprinter

Domino biedt daarom de geavanceerde piëzo inkjetprinter (PIJ) oplossing aan, die zorgen en stress van het coderen op omdozen wegneemt. De Cx350i is een printsysteem dat direct op dozen print, weinig onderhoud vereist en geoptimaliseerd is om op hoge kwaliteit machineleesbare codes te printen op dozen, trays en andere secundaire verpakkingen. De inkjetprinter is geoptimaliseerd om schoon en betrouwbaar op hoge snelheden te printen, waardoor met zekerheid op secundaire verpakkingen kan worden geprint.Cx350i

De druppelgrootte en printresolutie van de Cx350i en de door Domino ontwikkelde inkt, is een bijna perfecte combinatie. Samen zorgen ze voor consistente en contrastrijke printresultaten, rechtstreeks op dozen en verpakkingen. Met de intuïtieve interface van Domino's QuickStep-touchscreen, zijn instellingen snel aan te passen of compleet nieuwe printontwerpen te creëren.

Met de uitgebreide opties voor connectiviteit zoals Dynamark en Ethernet/IP integreert de printer gemakkelijk met fabrieksapparatuur. Omdat de Cx350i compatibel is met Domino Cloud, is er 24/7 zicht op de prestaties en het gebruik van printers. Al deze voordelen helpen om de overall equipment effectiveness (OEE) te verbeteren en de winstgevendheid te maximaliseren.

Industrie 4.0

De Cx350i is klaar voor Industrie 4.0 en is compatibel met onze nieuwste diensten voor naadloze integratie van het codeer- en markeerproces in productielijnen. Dit verhoogt de efficiëntie van activiteiten, maakt integratie met bestaande ERP-systemen en Domino's QuickDesign-automatiseringssoftware mogelijk, en zorgt ervoor dat de Cx350i tot ver in de toekomst met nieuwe codeerautomatiseringsoplossingen van Domino kan worden gebruikt.

Fachpack

Domino staat dit jaar niet op Empack, maar van 28 september tot en met 30 september staat Domino op FachPack in Nürnberg, Duitsland. Hier demonstreren wij live de Cx350i en de Gx-Serie thermische inkjet in combinatie met de R-Serie, die de codes controleert. Daarnaast zijn ook de Ax-Serie kleinkarakter inkjet, V-Serie, SafeGuard AR en Domino Cloud te zien. Wij zijn te vinden in Hal 4, stand 4-437.

Artikel delen