Innovatieve Eenvoud

Innovatieve Eenvoud

GKS Packaging is een echt familiebedrijf met als kernwaarden: ‘Voor elkaar en met elkaar’. Samen met de klanten werkt GKS Packaging aan een langdurige relatie, waarbij afspraken nakomen en altijd meer leveren dan de klant verwacht dé doelstelling is!

GKS Packaging

Mét en vóór haar klanten ontwikkelt, bouwt en levert GKS Packaging klantspecifieke verticale vorm-, vul- en sluitmachines en complete verpakkingslijnen. Deze VVVS machines zijn geschikt voor het verpakken van vele types stortbare food en non food producten in alle gangbare folie- en papiersoorten van de rol. Dit doet GKS Packaging efficiënt, onder één dak in een moderne productiefaciliteit. Hierbij zijn de sleutelwoorden: eenvoud, hygiëne, compactheid en gebruiksgemak.

GKS machineplatform, meesterlijk modulair

Vanuit jarenlange expertise ontwikkeld GKS Packaging een uitgebalanceerd programma verpakkingsmachines. Specifieke verpakkingswensen realiseert GKS door plossingen op maat en modulair op te bouwen, maar ook binnen deze standaard modules kan GKS Packaging klantspecifieke aanpassingen doorvoeren. Dit concept heet het GKS modulaire machineplatform en is toegespitst op de modellen FLOW, LEAF, EASY, CP 350, UP 350, UP500 en sinds kort ook op de onlangs geïntroduceerde uitermate compacte MINI.

Totaalregie over uw complete project

GKS Packaging overlegt veelvuldig met u vanaf het offerte traject tot en met de leveringen van het project en staat open voor alle wensen. De commercieel/technisch adviseurs ondersteunen bij het maken van de meest optimale keuzes met betrekking tot uw project.

Na akkoord op het ontwerp voert GKS Packaging de bouw van de machines volledig onder eigen dak en eigen regie uit. Dit geldt voor alle hard- en software.

De project managers zijn technisch verantwoordelijk voor het project, startend na de verkoop tot en met installatie en training. Vanaf het begin ontwerpen zij met een team van creatieve en technisch begaafde engineers uw ideale verticale vorm-, vul- en sluitmachine en/of complete verpakkingslijn. Zij doen dit met een groot oog voor detail, hygiënisch design, maar bovenal innovatieve eenvoud, zowel in modulaire opbouw als in eenvoud van bediening. Meer dan 150 jaar aan technische ervaring binnen de GKS organisatie garandeert in dit traject een hoog ontwikkelingsniveau.

Het team van ervaren technici bouwt en assembleert vervolgens uw verpakkingsmachine exact conform plan. Inclusief installatie, inbedrijfstelling én jarenlange service waarbij de levertijd voor een GKS machine of lijn gemiddeld tussen de 6 en 12 weken ligt.

Uiteraard voldoen de geboden oplossingen aan al uw specifieke wensen, eisen en eventuele certificeringen.

Artikel delen