Kunststof aanrijdbeveiliging van A-SAFE

Kunststof aanrijdbeveiliging van A-SAFE

Bedrijven met verpakkingsmachines zijn onlosmakelijk verbonden met intern transportmiddelen, die helaas regelmatig voor de nodige schade kunnen zorgen. Om schade te voorkomen wordt aanrijdbeveiliging geplaatst.

Promotioneel

Kunststof aanrijdbeveiliging

Vroeger werd dit uitgevoerd in staal met als gevolg dat bij een aanrijding schade ontstond aan vloeren, transportmiddelen, inventaris en de aanrijdbeveiliging zelf. Tegenwoordig is kunststof de standaard geworden, het flexibele materiaal veert mee bij aanrijding en komt vervolgens weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Hiermee wordt flink bespaard op onderhouds- en reparatiekosten en bovendien wordt de veiligheid op de werkvloer verhoogd.

Voor iedere toepassing heeft A-SAFE een veiligheidsoplossing: het beschermen van werkplekken en looppaden, conveyors, stellingen, opgestapelde goederen, het pand zelf, (verpakkings-)machines en apparatuur. De aanrijdbeveiliging wordt geplaatst met als doel dat iedereen veilig kan werken en operationele storingen worden voorkomen.


Innoveren en verbeteren

Als uitvinder en marktleider op het gebied van aanrijdbeveiliging is A-SAFE voortdurend bezig met het innoveren en verbeteren van de aanrijdbeveiliging om werkomgevingen veiliger en efficiënter in te richten. De R&D afdeling van het bedrijf heeft alle A-SAFE componenten zo geoptimaliseerd dat ze stand houden in de meest zware industrieën. Alle aanrijdbeveiliging wordt ontwikkeld, geproduceerd en getest in een eigen fabriek. Vervolgens wordt de aanrijdbeveiliging onafhankelijk getest en gecertificeerd door TÜV Nord conform de PAS 13 richtlijnen, waardoor de producten bewezen veilig zijn. Dagelijks bezoekt het bedrijf fabrieken, magazijnen en distributiecentra om mee te kijken naar veiligheidsvraagstukken en om advies uit te brengen.

Empack stand

Vragen betreffende aanrijdbeveiliging, verkeersplannen of veiligheidsrichtlijnen? Bezoek dan de stand 1.C136 van A-SAFE tijdens Empack 2021 op 8 en 9 september in Den Bosch voor vrijblijvend advies. Bezoekt u Empack niet? Dan kunt u altijd mailen naar info@asafe.nl, bellen naar 0174-613 120 of de website bezoeken.


Artikel delen