Nieuwe generatie Tramper traysealers

Nieuwe generatie Tramper traysealers

De Machinebouwer Tramper uit Goes heeft haar S-360 traysealer een update gegeven. De nieuwe generatie kenmerkt zich door servo aangedreven foliedoorvoer en sluitmechanisme en een eenvoudige matrijzenwissels zonder gebruik van gereedschap.

‘De nieuwe generatie traysealer van Tramper Technology, de volledig vernieuwde S-360, kon het afgelopen jaar rekenen op veel lof en tevredenheid van onze klanten’, aldus Marco de Koster van Tramper. ‘De traysealer wordt reeds wereldwijd ingezet in sectoren die vers fruit, gevogelte, maaltijdsalades, kaas en vis verwerken.’

Tramper voerde een aantal updates door in de nieuwe generatie traysealers. Het betreft onder meer een nieuwe aandrijving van het servogestuurd sluitmechanisme, snellere, grotere en vernieuwde HMI, gericht op gebruiksvriendelijkheid en verbeterde automatische malvergrendeling voor het eenvoudig wisselen van tooling.
Verder is de stabiliteit transportbeweging trays verbeterd, zijn er meer mogelijkheden voor data-uitwisseling en is het nieuwe frame extra robuust en hygiënisch.


De Tramper S-360 traysealer in een complete verpakkingslijn

Artikel delen