In zakken verpakken met Magic Suctions Cups

In zakken verpakken met Magic Suctions Cups

De Magic Suctions Cup, één van de vacuüm toepassingsproducten van Vmeca, wordt veel toegepast in diverse industrieën. Met name in de verpakkingsindustrie bij de verwerking van in zakken verpakte producten.

Dit is een artikel van onze partner: Airtec Pneumatic Engineering.Verschillende zuignappen

Bij de verwerking van zakken wordt veelal gebruik gemaakt van snelle robots waarbij een hoge respons en veiligheid is vereist. Vergeleken met een reguliere vacuümzuignap, die over het algemeen moeilijk te hanteren is bij zakverpakkingen, heeft de Magic Suctions Cup goede prestaties voor het hanteren van verschillende producten door de mogelijkheid om verschillende zuignappen te gebruiken en te verwisselen.

X-type voor zakverpakkingen

Vooral de zuignap van het X-type is zeer geschikt voor toepassingen met hoge snelheden, waaronder zakverpakkingen. Het zo nodig vervangen van de uitwisselbare zuignappen is eenvoudig waardoor bedrijven flexibel kunnen zijn in het productieproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat de Magic Suctions Cup voor uw productieproces kan betekenen? Onze partner Airtec Pneumatic Engineering is Vmeca specialist en biedt de benodigde expertise bij ieder vacuümvraagstuk.

Artikel delen