Nieuwste etiketteerders

Multivac: Nieuwste etiketteerders

Nieuwste etiketteerders

Multivac introduceert op Anuga FoodTec de nieuwe CL 1 serie dwarsbaan-etiketteerders voor zowel nieuwe als bestaande compacte dieptrekverpakkingsmachines. Met een modulair ontwerp voldoen deze etiketteerders aan specifieke klanteisen, waarbij 50 jaar ervaring in etikettering wordt toegepast voor betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen. 

Technologische kenmerken 

De CL 1 modellen gebruiken beproefde technologieën, waaronder labelsensoren en papierremmen, om de dagelijkse productie efficiënter te maken. Ze zijn gebruiksvriendelijk, bedienbaar via Multivacs HMI-interface of een aparte terminal, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende machinefabrikanten. Deze etiketteerders brengen etiketten tot 150 mm breed nauwkeurig aan, met een geavanceerd etiketgeleidingssysteem dat de behoefte aan doorbuigrollen vermindert. Een unieke opwikkelrol faciliteert snelle verwijdering van dragermateriaal, en etiketrollen zijn gemakkelijk te wisselen. 

Onderhoud en hygiëne 

De nieuwe serie is ontworpen voor eenvoudige reiniging en onderhoud, met verzegelde doorbuigrollen en gemakkelijk toegankelijke onderdelen die gereedschapsloos onderhoud mogelijk maken. Net als de dieptrekmachines waarop ze worden gebruikt, zijn de etiketteerders grondig te reinigen tot beschermingsniveau IP 65, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

Lees verder

Artikel delen