Nieuwste weeg- en etiketteermachine te zien op Empack

Espera ES-E Essential weeg- en etiketteermachine

Nieuwste weeg- en etiketteermachine te zien op Empack

Espera bestaat 100 jaar en viert dit op Empack met de introductie van de nieuwste weeg- en etiketteermachine serie ES-E van ‘Essential’. De internationale leverancier van volautomatische weeg-en etiketteermachines trakteert bovendien op een aantrekkelijke introductiekorting.

Espera op Empack 2024

Espera staat op Empack Gorinchem - 9, 10 en 11 april 2024 – op stand G130. Het salesteam van Espera ontvangt u daar met koffie en gebak en wisselt graag met u van gedachten over de weeg- en etiketteeruitdagingen waar verpakkers van vers voor de retail tegenaan lopen.

100-jarig jubileum Espera

Bovendien viert Espera dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Om deze reden introduceert het bedrijf de nieuwste weeg- en etiketteermachine serie ES-E van ‘Essential’. Vanzelfsprekend is deze te zien op de stand en vertelt het salesteam u graag alles erover. Vraag het salesteam vooral ook naar de aantrekkelijke introductiekorting!

ES-R Robot en NOBAC 5000

Verder demonstreert Espera op Empack de ES-R van de ‘Robot’-series. Deze is gekoppeld met een vision systeem van Espera’s partner DVC Machinevision, voor 100% inline controle van gewogen en geëtiketteerde verpakkingen. Ook te zien op de stand: de NOBAC 5000 van partner Ravenwood Packaging, voor het linerless etiketteren van een actueel bedrukt C-label.

Over Espera

Espera is een internationaal opererend, middelgroot Duits familiebedrijf met een wereldwijde afzet via distributeurs en eigen bedrijven, waaronder Espera Nederland. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt volautomatische systemen voor het wegen en het etiketteren van consumentenverpakkingen. In het segment van de prijs/gewichtsetikettering van voorverpakte verse voedingsproducten behoort Espera tot de wereldmarktleiders.

Artikel delen