Optimum Group presenteert 'design for recycling' van labels op Empack

Optimum Group presenteert op Empack diverse innovatieve verpakkingsoplossingen.

Optimum Group presenteert 'design for recycling' van labels op Empack

Optimum Group presenteert op Empack diverse innovatieve verpakkingsoplossingen. De focus ligt op duurzaamheid en materiaalreductie, met oplossingen zoals linerless verpakkingsoplossingen, wat resulteert in reducties tot wel 80% in materiaalgebruik. Deze aanpak biedt niet alleen kostenvoordelen, maar versterkt ook de duurzaamheid van verpakkingen.

De noodzaak om verpakkingsstrategieën te herzien is duidelijker dan ooit tevoren, gedreven door de snelle evolutie van wetgeving en consumentenverwachtingen. Optimum Group begrijpt deze urgentie en biedt diepgaande expertise en vooruitstrevende oplossingen die niet alleen de huidige vereisten adresseren, maar zijn kanten ook voorbereidt op toekomstige uitdagingen. De unieke groepsdynamiek en holistische aanpak van Optimum Group maakt het bedrijf tot een one-stop shop voor alle verpakkingsbehoeften.

 

Optimum Group adviseert

De Optimum Group adviseert bedrijven hoe zij zich kunnen voorbereiden op de toekomst, met Design for Recycling als leidend principe. ‘Veel bedrijven zijn zich niet bewust van wat hiervoor nodig is, maar wij kunnen hen daarbij helpen’ aldus het bedrijf. ‘Onze focus ligt op toegevoegde waarde: het optimaliseren van verpakkingen voor recycling en het klaarmaken voor de toekomst.’

Stand D140

 

 

Artikel delen