Orderpicker voor zware verpakkingen

Schmalz_Empack_Gent

Orderpicker voor zware verpakkingen

Schmalz presenteert op Empack de JumboFlex Picker. De picker is ontwikkeld voor het mobiel orderpicken van dozen en pakketten tot 40 kilo. Het betreft een oplossing voor waar een stationaire oplossing niet bij kan; voor blok- en vloeropslag of voor interne goederendistributie.

De JumboFlex Picker bestaat uit verschillende componenten: de basismodule is voorzien van een accu, een vacuümgenerator en de nodige besturingstechnologie. De module heeft twee vorken, die worden aangeboden in een Euro- en een GMA-uitvoering én in twee lengtes, voor één of twee pallets. Links of rechts van de module is een hefkolom gemonteerd. Deze is elektrisch in hoogte verstelbaar en vergroot het bereik van de slangheffer, maar kan tijdens het transport worden ingeschoven. De picker is voorzien van een kraan waar de slangheffer aan bevestigd is. Om de JumboFlex Picker te verplaatsen wordt een standaard industriële truck gebruikt, waarvan de vorken onder de picker  worden geschoven.

Over Schmalz

De onderneming is actief op het gebied van vacuümtechniek voor geautomatiseerde processen en efficiënte oplossingen. Op Empack Gent is het bedrijf te bezoeken op stand 2636.

Artikel delen