Panhuijsen: ‘Papier is het toverwoord’

Panhuijsen Verpakkingen introduceert de PaperBubble, een machine die een papieren alternatief op de plastic noppenfolie produceert .

Panhuijsen: ‘Papier is het toverwoord’

Sinds jaar en dag is Panhuijsen Verpakkingen gespecialiseerd in het leveren van verzendverpakkingen en toebehoren. De laatste telg in het assortiment is een ware innovatie op het gebied van on-demand opvulmateriaal, de PaperBubble. Het is momenteel zelfs de enige machine in zijn soort op de markt!

De PaperBubble is ontwikkeld om bedrijven een ecologisch verantwoord alternatief te bieden voor de standaard plastic-noppenfolie. ‘Mensen willen steeds minder plastic en met een lange historie in karton, is papier voor ons het toverwoord. Met deze machine kan namelijk iedereen snel en eenvoudig hoogwaardig noppenpapier maken met slechts een druk op de knop’, informeert het verpakkingsbedrijf.

Compact formaat

De PaperBubble heeft tal van voordelen. Panhuijsen_adv_wk6_23De machine is compact van formaat en gemakkelijk te plaatsen binnen iedere werkplek. Het biedt besparing in ruimte en transportkosten en is daarmee ideaal voor gebruik in kantoren, webshops, productielijnen, kleine tot middelgrote magazijnen en koeriersdiensten.

'Mensen willen steeds minder plastic'

Zijn er naast het groene aspect nog bijzonderheden aan de PaperBubble?

Wat de machine extra gebruiksvriendelijk maakt, is dat de PaperBubble optioneel kan worden uitgebreid met rolhouder en rolmes. Het rolmes is zeer degelijk gemaakt en geeft de mogelijkheid om eenvoudig de gewenste lengte noppenpapier af te snijden. Zo kan de gebruiker naast het bekende zigzag kettingpapier ook rollenpapier gebruiken, waardoor de gebruiker volledige vrijheid heeft in papierkeuze. 

Panhuijsen.3 Panhuijsen.2

Voordelen: 

  • Maak eenvoudig noppenpapier met een simpele druk op de knop;
  • Bespaar ruimte en transportkosten;
  • Door het compacte formaat makkelijk te plaatsen binnen iedere werkplek;
  • Handig voor gebruik in kantoren, shop of webshop, productielijnen, klein en middelgroot magazijn, pakketvervoer en koeriersdiensten.

Meer informatie

Panhuijsen Verpakkingen is een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikken zij over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van de verpakkingsspecialisten en bel 013 583 58 35.
Artikel delen