Panhuijsen Verpakkingen: ‘Papier is het toverwoord’

Panhuijsen Verpakkingen lanceert de PaperPro 100, een machine die opvulmateriaal produceert.

Panhuijsen Verpakkingen: ‘Papier is het toverwoord’

De PaperPro 100 van Panhuijsen Verpakkingen produceert op een efficiënte en tijdbesparende manier opvulmateriaal voor het vullen van lege ruimtes in verpakkingen. Deze automatische machine is speciaal ontworpen voor gebruik binnen logistiek, e-commerce, kantoren, koeriersdiensten en fysieke winkels, die allen hoge eisen stellen aan productbescherming tijdens transport.

De PaperPro 100 is gemakkelijk op elke paktafel te plaatsen vanwege het lage gewicht en compacte formaat. Panhuijsen_PaperProDe machine heeft drie uitvoerprogramma’s en is geschikt voor verschillende soorten verbruiksartikelen, waaronder Z-vouwpapier, rolpapier en honingraatpapier. Het automatisch uitvoeren en snijden zorgt ervoor dat het werk efficiënt verloopt.
'Een betrouwbare en duurzame machine om producten veilig en snel te verpakken’

Panhuijsen: ‘Extra gebruiksgemak’

Bovendien kan de stand van de uitvoermond van de machine eenvoudig worden aangepast om het werk gemakkelijker te maken en kan de hoogte van de standaard naar wens worden aangepast aan de hoogte van de werktafel. De standaard en een handig voetpedaal wat zorgt voor extra gebruiksgemak, zijn bij de machine inbegrepen.

Voordelen PaperPro

De PaperPro 100 biedt tal van voordelen, zoals:

  • Een efficiënte manier om papieren opvulmateriaal te maken en te snijden.
  • Een compact formaat en lichtgewicht ontwerp.
  • Aanpasbare instellingen voor een ergonomische en comfortabele werkhouding.

‘Het is een geweldige aanvulling voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame machine om hun producten veilig en snel te verpakken’, stelt het bedrijf.

Meer informatie

Panhuijsen Verpakkingen is een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikt de onderneming over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau. Meer weten? Neem dan contact op met één van de verpakkingsspecialisten en bel 013 583 58 35.
Artikel delen