Panhuijsen Verpakkingen: ‘Papier is het toverwoord’

Panhuijsen Verpakkingen: ‘PaperPro is een ware snelheidsduivel op het gebied van verpakkingsmateriaal'

Panhuijsen Verpakkingen: ‘Papier is het toverwoord’

De PaperPro is een ware snelheidsduivel op het gebied van verpakkingsmateriaal. Michiel van Dijk, verpakkingsspecialist van Panhuijsen Verpakkingen, legt uit waarom.

Bedrijven die hoge eisen stellen aan snelheid tijdens het verzendklaar maken van goederen én een goede bescherming gedurende het transport, vinden in de PaperPro 100 de juiste oplossing. 'Deze automatische machine produceert op een efficiënte en tijdbesparende manier opvulmateriaal voor het vullen van lege ruimtes en is speciaal ontworpen voor gebruik binnen logistiek, e-commerce, koeriersdiensten en fysieke winkels’, aldus Michiel van Dijk van Panhuijsen Verpakkingen.

'De PaperPro 100 is een geweldige aanvulling voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame machine om hun producten veilig en snel te verpakken’

Compact formaat machine

De PaperPro 100 is vanwege het lage gewicht en compacte formaat eenvoudig op elke paktafel te plaatsen. De machine heeft drie uitvoerprogramma’s en is geschikt voor verschillende soorten verbruiksartikelen, waaronder Z-vouwpapier, rolpapier en honingraatpapier. Het automatisch uitvoeren en snijden zorgt ervoor dat het werk efficiënt verloopt. Bovendien kan de stand van de uitvoermond van de machine eenvoudig worden aangepast om het werk gemakkelijker te maken en kan de hoogte van de standaard naar wens worden aangepast aan de hoogte van de werktafel. ‘De standaard en een handig voetpedaal wat zorgt voor extra gebruiksgemak, zijn bij de machine inbegrepen’,  informeert Van Dijk.

Betrouwbaar en duurzaam

‘De machine biedt tal van voordelen, waaronder een efficiënte manier om papieren opvulmateriaal te maken en te snijden, een compact en lichtgewicht ontwerp én aanpasbare instellingen voor een ergonomische en comfortabele werkhouding. De PaperPro 100 is een geweldige aanvulling voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame machine om hun producten veilig en snel te verpakken’, besluit Van Dijk.

Meer informatie

Panhuijsen Verpakkingen is een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikt het bedrijf (www.panhuijsen.nl) over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau.
‘Wil je meer weten? Neem dan contact via de website of bel met een van onze verpakkingsspecialisten via 013 583 58 35.’
Artikel delen