Probo investeert in digitale label- en etiketten printers

Probo heeft geïnvesteerd in twee digitale Durst TAU printers.

Probo investeert in digitale label- en etiketten printers

Probo investeerde onlangs flink in labels, stickers en etiketten om de komende jaren een breder, kwalitatief hoger en voordeliger assortiment neer te zetten. De afgelopen jaren is dit een van de snelst groeiende productgroepen geweest binnen het productiehuis. Het bedrijf heeft onder meer geïnvesteerd in twee digitale Durst TAU printers.

De komst van de twee nieuwe Durst TAU 330 RSC labelprinters brengt veel voordelen met zich mee, volgens Probo. Doordat vooraf coaten met deze nieuwe printers niet meer nodig is, bespaart dit op materiaalkosten. Met als gevolg prijsverlagingen op alle labels en etiketten. Daarnaast zijn door de nieuwe printtechniek de materialen krasvast en is de kans op verkleuring door UV-licht een stuk kleiner. Verder is er naast full colour ook wit mogelijk en is er nu naast de folie met permanente hechting een versie beschikbaar met een promotionele (tijdelijke) lijmlaag en een versie met agressievere hechting voor keuringsstickers, garantiezegels en anti-diefstal stickers.

 

Van oplage 1 tot oneindig

Probo afficheert zich als productiehuis dat printprofessionals ontzorgt met productie en garandeert daarbij snelle levering. Vanaf oplage 1. ‘Het mooie van digitaal printen is dat je geen drukplaten hoeft te maken, dus geen opstartkosten hebt en dat je op die manier orders direct op elkaar kan laten volgen zonder onderbreking’, aldus Genna Visser van Probo. ‘Dat betekent niet dat je er alleen voor kleine oplages terecht kan. Doordat Probo het afgelopen jaar heeft geïnvesteerd in een stansmachine, kunnen grote oplages labels en etiketten ook worden gestanst.

 

Printevent Wonderland

Om meer inzicht te geven in digitaal printen organiseert het productiehuis Probo op 24 november het printevent: Printing Wonderland – de winter editie. Op het programma staan diverse sprekers die inspirerende lezingen houden die gericht zijn op beleving.

Probo_event

 

Artikel delen