PulPac lanceert instapmachine voor dry molded fiber verpakkingen

PulPac introduceert de Scala dry molded fiber machine voor de productie van papieren verpakkingen.

PulPac lanceert instapmachine voor dry molded fiber verpakkingen

PulPac introduceert de Scala dry molded fiber machine. Het betreft een instapmodel die papieren verpakkingen maakt met een op kunststof spuitgieten gebaseerde technologie. De Scala kan driedimensionale object produceren, zoals flessen, schaaltjes en blisterverpakkingen.

Huarong Group uit Taiwan verkoopt al enige tijd de Modula-machines die zijn ontwikkeld voor de productie van deksels op vezelbasis. Samen met de Huarong Group lanceert PulPac nu de Scala; een compact en schaalbaar machineplatform voor drooggevormde vezels.

 

Dry molded fiber in hoge volumes

‘Toen we een paar jaar geleden dry molded fiber lanceerden, deden we dat met het Modula machineplatform dat geschikt is voor producenten met hoge volumes en behoefte aan modulariteit’, vertelt PulPac's chief commercial officer, Sanna Fager. ‘Maar we willen dry molded fiber beschikbaar maken voor nog meer verpakkingsfabrikanten. Daarom introduceren we nu de PulPac Scala, een instap machine met een lagere capaciteit, maar die verder alle voordelen van dry molded fibers biedt. De compacte plug-and-play-machine machine past in een 40 voet container en betekent een aanzienlijk lagere investering dan PulPac Modula.’

Artikel delen