Reisopack omsnoeringsmachines: perfecte integratie in transportsysteem

Reisopack omsnoeringsmachines: perfecte integratie in transportsysteem

Reisopack omsnoeringsmachines: perfecte integratie in transportsysteem

Reisopack Nederland werkte de afgelopen maanden met diverse bedrijven samen die interne transportsystemen aanleggen. In deze transportsystemen worden volautomatische omsnoeringsmachines geïntegreerd. Binnen de samenwerking is Reisopack verantwoordelijk voor alle zaken die bij de omsnoeringsmachines komen kijken, waaronder de installatie, het onderhoud en de service na de installatie. Voor zowel de eindgebruiker als het bedrijf dat het transportsysteem aanlegt, is dit een win-winsituatie.

Hoge palletstabiliteit en plasticbesparing

Een omsnoeringsmachine wordt veelal aan het eind van een verwerkingslijn geplaatst: een pallet wordt opgebouwd met producten en vervolgens omsnoerd. Door het omsnoeren is het mogelijk om de pallet veilig te transporteren naar de eindbestemming. Omsnoeren zorgt voor een hoge palletstabiliteit en bespaart bovendien plastic. Binnen transportsystemen zijn volautomatische omsnoeringsmachines dan ook ideaal. Daarnaast kan de machine goed worden afgestemd op de wensen van de gebruiker. De gebruiker heeft bijvoorbeeld de keuze om met of zonder hoeklatten te omsnoeren en met 2 of 4 banden. Dit is eenvoudig in te stellen vanuit de aansturing van het transportsysteem, zodat de machine zelfstandig te werk kan gaan.

Reisopack_test

 

Reisopack ontzorgt bouwer én klant

Reisopack omsnoeringsmachines worden hoofdzakelijk gebruikt in de tuinbouw. Deze industrie vraagt om machines die zo efficiënt mogelijk werken. De prijs-kwaliteitverhouding van deze machines is dan ook heel goed. Bovendien zijn de omsnoeringsmachines makkelijk te integreren in interne transportsystemen. Bij samenwerking met een bouwer van een verwerkingslijn ontzorgt Reisopack Nederland de bouwer wereldwijd. Reisopack Nederland neemt de installatie van de machine volledig op zich. Ook is Reisopack Nederland na de installatie het aanspreekpunt voor de gebruiker als het gaat om onderhoud en service aan de machine. Zo hoeft de bouwer van de verwerkingslijn zich geen zorgen te maken over de omsnoeringsmachine en heeft de klant direct contact met de specialist. Met recht een win-winsituatie!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Reisopack omsnoeringsmachines? U vindt hier meer informatie. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen via 085 077 8387 of info@reisopack.nl.
Artikel delen