Robatech demonstratie op Empack: golfkarton rillen met vloeistof

‘Perfect Folding and Easy Gluing’ is het motto van Robatech op de Empack dit jaar.

Robatech demonstratie op Empack: golfkarton rillen met vloeistof

‘Perfect Folding and Easy Gluing’ is het motto van Robatech op de Empack dit jaar. Dat dekt de lading kort en krachtig. Met PerfectFold introduceert het bedrijf op

stand I102 een systeem dat vouwen van golfkarton efficiënter en precieser maakt. Het rilsysteem maakt met vloeistof (liquid creaser) vouwen in golfkarton.

Het is even ingenieus als eenvoudig. Het systeem brengt een speciale rilvloeistof aan op de vouwlijnen. Deze vloeistof dringt snel in het golfkarton - zonder het karton te beschadigen - en vermindert de stijfheid ervan. De zachte vouwlijnen kunnen vervolgens met weinig moeite nauwkeurig worden gevouwen. Problemen zoals vouwbreuk, variërende openingen en verschuivingen (fishtailing) worden geëlimineerd. Nauwkeuriger en sneller vouwen is het resultaat. Om dat te zien en zelf te ervaren demonstreert Robatech het systeem op stand I102 op de Empack.

EasyLine van Robatech

Tevens stelt Robatech haar nieuwe productlijn EasyLine voor. Dit is een klein, praktisch lijmapplicatiesysteem voor eenvoudige hotmelt-lijmtoepassingen met een lijmbehoefte tot 2,5 kg/uur.

Empack  Stand I102

Artikel delen