Robotics in visverpakken

Multivac: Robotics in visverpakken

Robotics in visverpakken

Multivac presenteert op Seafood Expo 2024 de nieuwste robotics handling én verpakkingsoplossingen voor de verwerking van vis, schaal- en schelpdieren. Met focus op vacuüm skinverpakkingen en hygiënische verwerking, toont het bedrijf robotics op dieptrekverpakkings- en traysealsystemen. Deze oplossingen zijn niet alleen ontworpen om de houdbaarheid te verlengen en een aantrekkelijke presentatie in winkels te garanderen, maar ook om te besparen op arbeidskrachten. 

Het MultiFresh™ verpakkingssysteem, een van Multivacs sleutelinnovaties, produceert vacuüm skinverpakkingen die zowel de versheid van het product behouden, de houdbaarheid verlengen en zorgdragen voor een premium uitstraling in de retail. Dit systeem benadrukt Multivacs inzet voor functionele, esthetisch aantrekkelijke, plasticbesparende verpakkingen die bijdragen aan de merkbeleving.

Verder toont Multivac een verscheidenheid aan machines en materialen voor verpakkingen, zoals de compacte R 105 MF dieptrekmachine en de TX 730 traysealer. De R 105 MF is ideaal voor kleinere ondernemingen die flexibiliteit nodig hebben, dankzij zijn kleine formaat. De TX 730 automatiseert het verpakken in voorgevormde trays en wordt ondersteund door de L 310 transportband-etiketteerder, die zorgt voor visueel aantrekkelijke etiketten.

Multivacs expertise in robotica wordt ook tentoongesteld via de H 244 handling-module, die delicate visproducten hygiënisch verwerkt met behulp van geavanceerde delta kinematica voor precieze plaatsing. Deze technologieën onderstrepen Multivacs streven naar efficiëntie en veiligheid in de voedselverwerking, met een sterke focus op het naleven van hygiënenormen en de focus op duurzaamheid, essentieel voor de moderne voedselindustrie.

Lees verder

Artikel delen