Samenwerking Skillpack en MF Packaging voor sachet- en stickpack oplossingen

Skillpack en MF Packaging sachet- en stickpack verpakkingslijnen

Samenwerking Skillpack en MF Packaging voor sachet- en stickpack oplossingen

Sachet packs en stick packs zijn voor een range aan (single serve) producten de ideale verpakking. Skillpack werkt daarom als exclusief partner voor de BeNeLux samen met MF Packaging; dé expert op het gebied van sachet- en stickpack verpakkingslijnen.

Innovatieve verpakkingsoplossingen voor food en non-food

Skillpack is continu op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen; zowel in eigen beheer ontwikkeld als in samenwerking met gekwalificeerde partners. In de afgelopen 20 jaar werkte de leverancier van verpakkingsmachines voor food en non-food aan uiteenlopende projecten voor diverse klanten. Elk idee werkt Skillpack met succes uit tot een technologische oplossing. De ene keer betreft het een standaard standalone oplossing, de andere keer een ‘specialty’. Specialties kunnen worden uitgerust met verscheidene soorten apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie of de farmaceutische industrie.

MF Packaging voor sachet- en stickpack verpakkingslijnen

Eén van Skillpacks gekwalificeerde partners is MF Packaging. Met deze expert op het gebied van sachet- en stickpack verpakkingslijnen werkt Skillpack als exclusief partner voor de BeNeLux samen. Met meer dan 25 jaar ervaring, oog voor technische innovaties en onderzoek is MF Packaging een partner van formaat op het gebied van veilige, betrouwbare high performance verpakkingsmachines. Een sterk voorbeeld daarvan is de FAST Pack range.

Skillpack FAST Packaging machine sachet- en stickpack
FAST Packaging machine

FAST Packaging machines: adequaat en veelzijdig

De FAST Pack range is een lijn van sachet machines voor een gemiddelde output. De FAST Packaging machines bevatten een intermitterend sealsysteem, dat de zakjes aan 3 zijdes sealt. De sachet machine is uitgerust met adequate doseersystemen en kan elk soort product in sachets verpakken. Dit maakt een verscheidenheid aan producten, zoals vaste, poedervormige, korrelige, vloeibare en stroperige producten, evenals tabletten en individuele items, mogelijk. De FAST verpakkingsmachines maken gebruik van een enkele folierol. De folie wordt in het gewenste aantal lijnen gesneden. De verschillende versies van de FAST Packaging Machine, met 1 en 2 lijnen, zijn zeer veelzijdig. Het is mogelijk om te variëren in sachetformaat (in breedte en in lengte) door de vormbuis te vervangen. 

Meer weten over Skillpacks verpakkingsoplossingen?

De betrouwbaarheid en het innovatieve karakter van de verpakkingsmachines van MF Packaging in combinatie met de aftersalesondersteuning, kennis en ervaring van Skillpack vormen een sterke combinatie, die klanten veel voordelen biedt. Wilt u meer weten over de innovatieve verpakkingsoplossingen van Skillpack? Neem dan vrijblijvend contact op via 078 693 3900 of info@skillpack.nl.  

Artikel delen