Sealed Air: ‘Hoe ondersteunt automatisering voorspelbaarheid?’

Sealed Air verpakkingsautomatisering

Sealed Air: ‘Hoe ondersteunt automatisering voorspelbaarheid?’

Wat als uw voedselverwerkingsfabriek werkte als een Zwitsers horloge?, vraagt Sealed Air. Geen verrassingen, precies, voorspelbaar en betrouwbaar. Operationele uitdagingen zijn geen uitdagingen meer en productielijnen lopen soepel. Operators zouden productief en tevreden zijn. Je zou alle gegevens hebben die nodig zijn. In het geval van een storing, zou het probleem op afstand worden gediagnosticeerd en onmiddellijk worden opgelost door lokale experts. Risico's zouden worden geïdentificeerd en vermeden worden voordat ze gevolgen hadden. Kortom, uw bedrijf zou draaien als een goed geoliede machine, consequent en veilig beschermd tegen de risico's die gepaard gaan met middelen waarover u geen controle heeft.

Automatisering is de sleutel tot het bereiken van deze niveaus van uitmuntendheid
Een geautomatiseerde omgeving biedt de mogelijkheid om de veiligheid te maximaliseren, de tevredenheid van de werknemers te vergroten, afval te minimaliseren, goederen te beschermen en productiviteitsbesparingen te realiseren. Met andere woorden, machine-intelligentie optimaliseert de prestaties en zorgt voor de hoogste productiviteitsniveaus, terwijl de meest winstgevende resultaten worden gegarandeerd.

Wat automatisering voor u betekent?

Hoewel automatisering gedachten kan oproepen aan snellere machines en minder mensen aan de lijn, gaat het om veel, veel meer.

'Investeren in automatisering, het Internet of Things, kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologieën leidt tot snellere en meer proactieve besluitvorming'

Concept nader bekijken vanuit drie invalshoeken:

  • Arbeidsoptimalisatie. Geen arbeidsvermindering. Automatisering stelt u in staat uw arbeid te optimaliseren door de kosten in verband met personeelsverloop te verlagen. In een geautomatiseerde omgeving worden nieuwe medewerkers sneller productief terwijl bestaande medewerkers meer voldoening uit hun werk halen. Bedrijven met automatisering waarderen het werk van hun operators en laten de repetitieve en vermoeiende taken over aan de robots.

  • De kracht van connectiviteit. Connectiviteit op afstand zorgt voor betere informatie en continue verbeteringen in de prestaties van geautomatiseerde lijnen. Dit helpt uitvaltijd te verminderen en maakt vroegtijdige detectie van problemen mogelijk om uitgebreid onderhoud te voorkomen.

  • Voorspelbaarheid met een totaal geïntegreerde oplossing. Het automatiseren van verpakkingen gaat evenzeer over bescherming als over verbetering. Risico's verminderen en ervoor zorgen dat uw bedrijf kan blijven doorgaan, wat er ook gebeurt. Het gaat om het creëren van een omgeving die veilig, flexibel en minder afhankelijk is van onzekere hulpbronnen.

Sealed Air verpakkingsautomatisering

Investeren in automatisering, het Internet of Things, kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologieën leidt tot snellere en meer proactieve besluitvorming. Het doel is om de efficiëntie en productiviteit van het personeel te maximaliseren, terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd en uw bedrijfskosten worden verlaagd.
Maar automatisering gaat over het hele productieproces. Om de juiste oplossing te vinden, moet u rekening houden met uw volledige productieomgeving, de omvang van uw behoeften en de mate van complexiteit van uw project. Het is geen geïsoleerde operatie.
Met verpakkingsautomatisering vermindert Sealed Air onzekerheden voor een meer voorspelbare omgeving.

Artikel delen