Sealed Air: Wat als automatisering van de verpakking de oplossing was?

Sealed_Air_IPack_verpakking_machine

Sealed Air: Wat als automatisering van de verpakking de oplossing was?

Automatisering moet niet worden gezien als mechanisering met als enig doel de snelheid te verhogen en de arbeidskosten te verlagen, meent Sealed Air. Uw productie versnellen, ja ... maar dat niet alleen!

Het op consistente wijze automatiseren van orderverwerkingsoperaties gaat verder. Wist u bijvoorbeeld dat automatisering kan helpen om het aantal beschadigde orders te verminderen en tegelijkertijd de transportkosten onder controle te houden?

Grote pakketten, verschillende gevolgen

Ondanks de schijn, hebben de vervoerskosten en het percentage beschadigde bestellingen een gemeenschappelijke noemer: de omvang van de verzonden pakketten. Het gebruik van te grote pakketten heeft verschillende gevolgen: meer volume en lege ruimte tijdens het vervoer, het schuiven van artikelen in het pakket, het risico van breuk en vooral inconsistente vervoerskosten en een slecht imago bij de consument als gevolg. Dit kan worden vermeden door het verpakkingsproces te automatiseren.

I-Pack

Sealed Air’s I-Pack proces biedt een complete lijn, vanaf het opzetten van de verpakkingen tot het sluiten ervan, inclusief automatische volumereductie. Dit betekent dat de verpakkingen automatisch worden aangepast aan de afmetingen van de bestellingen die zij bevatten. Dit zal het vervoer van deze bestellingen optimaliseren, zowel wat de bescherming als wat de kosten betreft. Het gebruik van opvulmateriaal wordt beperkt tot het strikt noodzakelijke, het vervoerde volume wordt beperkt en het risico van breuk wordt geëlimineerd, dit alles met een kwaliteitsafwerking. De enige manuele handelingen in het proces zijn het picken en het plaatsen van de bestelling in het pakket.

Als u wilt beginnen met het automatiseren van het inpakproces ontdek dan hier de I-Pack oplossing. 

Artikel delen