Skillpacks diverse verpakkingsoplossingen voor vlees(waren) en poultry

Skillpack biedt naast standaardoplossingen ook op maat ontworpen, innovatieve oplossingen voor de (vlees)waren en poultry verpakkingssector.

Skillpacks diverse verpakkingsoplossingen voor vlees(waren) en poultry

De vlees(waren) en poultry verpakkingssector kent een grote diversiteit aan producten, die efficiënt én veilig verpakt moeten worden. Voor de houdbaarheid en het kleurbehoud van bijvoorbeeld vers vlees wil je natuurlijk de optimale verpakking gebruiken. Skillpack biedt daarom naast de standaardoplossingen ook op maat ontworpen, innovatieve oplossingen. 

Optimale functionaliteit en look & feel

Skillpack heeft een breed scala aan speciale weeg- en verpakkingsmachines voor de vlees(waren) en poultry verpakkingssector. Producten als vers vlees, kant-en-klare en voorgekookte producten, vleeswaren (gesneden en snijstukken), worstjes, gehakt, kipfilet, poten, vleugels en separator vlees, kunnen efficiënt worden gewogen en verpakt. Naast standaardoplossingen kan Skillpack ook op maat ontworpen, innovatieve oplossingen bieden. De range aan verpakkingsmachines bestaat onder meer uit horizontale flow wrappers, VFFS machines, thermoformers en traysealers. Mede daardoor kan Skillpack oplossingen bieden met een optimale functionaliteit en look & feel. Hierbij kun je denken aan:

  • De houdbaarheid van het product verlengen
  • Het kleurbehoud optimaliseren
  • Het gewichtsverlies minimaliseren
  • Een product verpakken met een optimale uitstraling
Skillpack.2_adv_wk5_23.jpg Skillpack.3_adv_wk5_23.jpg

Diverse mogelijkheden: van MAP tot side seal

Voor alle disciplines, waaronder vleeswaren, kipfilet, gehakt, vlees en kipdelen, biedt Skillpack de mogelijkheid om met tray of zonder tray te verpakken. Met speciale flowpackmachines, multiheadwegers, traysealers en thermoformers wordt aan alle verpakkingseisen van de vlees- en poultry sector voldaan. De mogelijkheden zijn divers: van MAP (Modified Atmosphere Packaging) tot skin verpakken en van vacumeren tot FlowVac en side seal, al dan niet als easy opening systeem en/of hersluitbare verpakking. 

Luchtdichte seals bij hoge verpakkingssnelheden

Een mooi voorbeeld hiervan is de PFM Scirocco LD. Dit ‘Long Dwell’ sealsysteem garandeert luchtdichte seals bij hoge verpakkingssnelheden, kan volledig worden ontsmet en heeft geen onbereikbare punten. De Scirocco is geschikt voor producten met en zonder schaal, al dan niet onder MAP. Uiteraard is de Scirocco, net als vele andere machines die Skillpack kan leveren, in staat om een verscheidenheid aan zowel monomaterialen als gelakt papier te verwerken.

Meer weten over Skillpacks oplossingen?

Meer weten over een op maat ontworpen, innovatieve oplossing? Neem dan contact op met de experts van Skillpack  via 078 69 33 900 of info@skillpack.nl

Een impressie van Skillpacks verpakkingsoplossingen 
Artikel delen