Skillpacks verpakkingsoplossingen voor productie-efficiëntie in AGF

Skillpack biedt een brede range van verpakkingsmachines voor elk AGF-product.

Skillpacks verpakkingsoplossingen voor productie-efficiëntie in AGF

Met de Fruit Logistica nog vers in het geheugen zet Skillpack graag haar oplossingen in de AGF-sector nog even in het zonnetje. Van hard en zacht fruit tot alle soorten groenten; met een brede range van specialistische verpakkingsmachines biedt Skillpack de ideale oplossing voor elk AGF-product. 

Van stand-alone tot volledig geautomatiseerd

Hard en zacht fruit, tomaten, paprika, spinazie, sla, witlof, kruiden, bloemkool, ananas en fruitpartjes; voor een optimale bescherming en houdbaarheid van aardappelen, groenten en fruit zijn de meest uiteenlopende verpakkingen nodig. Vanuit haar jarenlange ervaring en kennis van de AGF-markt biedt Skillpack een brede range van specialistische verpakkingsmachines: van stand-alone tot volledig geautomatiseerde productielijn.

Skillpack.2_adv_wk7_23

Volledig geïntegreerde totaaloplossing

Skilllpack zorgt ervoor dat het verpakken van verse groenten het hoogste niveau van productie-efficiëntie kan bereiken, bijvoorbeeld door middel van haar MBP 16C2 DMA TWIN multihead weger en MBP R700 TWIN verticale verpakkingsmachine. Deze volledig geïntegreerde totaaloplossing van een verpakkingsmachine in combinatie met een multihead weger kan tot 120 (60+60) zakken produceren van 100 tot 1000 gram.

De voordelen op een rijtje:

  • Een footprint van slechts 3,1 vierkante meter en daarmee een maximale performance op een minimaal vloeroppervlak
  • Geschikt voor monomaterialen
  • Optimale output en bedrijfszekerheid door de dubbele verpakker en de mogelijkheid tot splitsing van de multihead weger
  • De multihead weger uitgevoerd met Direct Memory Acces zorgt voor een exceptionele weegnauwkeurigheid
  • Speciale uitvoering van schalen en chutes mogelijk voor (blad)groenten
  • Productwissel in twaalf minuten (weger en verpakker)
  • Display met zowel de weger als verpakker geïntegreerd
  • Folieverbruik met restindicatie aangegeven op display
  • Webcamera ten behoeve van lijncontrole en besturing op afstand
  • Standaard uitgevoerd met Industrie 4.0

Benieuwd naar alle verpakkingsoplossingen?

Veel klanten in de AGF-sector waarderen deze lijn om de efficiëntie, stabiliteit en eenvoud. Uiteraard biedt Skillpack naast dit paradepaardje nog tal van andere oplossingen voor het verpakken van uw producten. Benieuwd hoe Skillpack u kan helpen om het hoogste niveau van productie-efficiëntie te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op via 078 69 33 900 of info@skillpack.nl
Artikel delen