SmartLase C600: 60-watt CO2-laserprinter

Markem_Imaje_C600

SmartLase C600: 60-watt CO2-laserprinter

Markem-Imaje, leverancier van end-to-end oplossingen voor de toeleveringsketen en industriële markerings- en coderingssystemen, heeft de nieuwe 60-watt CO2-laserprinter SmartLase C600 geïntroduceerd.

De SmartLase C600 levert chemicaliënvrije, permanente coderingsoplossingen en markeringsoplossingen om bescherming te bieden tegen vervalsing, op een reeks oppervlakken, waaronder PET-flessen, glas, labels, etiketten van snoep, flexibele folie, papier/karton met inkt en gecoat metaal.

Industry 4.0

De C600 is virtueel onderhoudsvrij en vermindert de operationele kosten (OPEX) door minder productieonderbrekingen of externe koeling voor een chemicaliënvrije productie. De printer is Industry 4.0 geoptimaliseerd met industriële interfaces, zoals Ethernet/IP, PROFINET, NGPCL en wordt ondersteund door CoLOS-software. Wanneer het apparaat is geïntegreerd, zorgt de intuïtieve gebruikersinterface voor een toename van de operationele efficiëntie tot 20%. Met een volledige IP55-compliant controller en printkop, voldoet de SmartLase C600 aan de normen op het gebied van veiligheid volgens ISO 13849-1 tot Performance Level PLe, claimt de leverancier.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Artikel delen