'Systemen van Mundi Technology verbeteren productie-efficiëntie'

'Systemen van Mundi Technology verbeteren productie-efficiëntie'

'Systemen van Mundi Technology verbeteren productie-efficiëntie'

Met de controle- en inspectiesystemen van Antares biedt Mundi Technology de meest geavanceerde systemen in de markt aan. De producten worden met de uiterste nauwkeurigheid geanalyseerd. De systemen zijn uitgerust met slimme sensoren, laserspectroscopie en hoge resolutie vision om zelfs de kleinste afwijkingen op te sporen en foutieve producten direct uit te werpen. De producten worden altijd 100% gecontroleerd en product recalls worden geminimaliseerd. 

Met het PCS in-line systeem worden lekken gedetecteerd door de totale kopruimtedruk van elke individueel gesloten fles te meten. De inspectie voert een directe controle uit op basis van laserspectroscopie (nauwkeuriger en veelzijdiger dan akoestische systemen). Deze is in staat om microlekken te detecteren in flessen van elk semi-transparant materiaal en met elk type dop. Het systeem is bovendien beschikbaar in verschillende varianten (O2 & CO2). En is ontworpen om koolzuurhoudende dranken, producten gedoseerd met N2 en producten die aan fermentatie onderhevig zijn, te controleren.

Systemen van Mundi Technology verbeteren productie-efficiëntie

 

‘Wij hebben ook trainingsprogramma's om u te helpen het maximale uit uw systemen te halen en ervoor te zorgen dat uw operationele team deze machines effectief bedient’

Breed scala aan verpakkingsformaten

De labelinspectiesystemen IE700-4000 zijn ontworpen om een breed scala aan verpakkingsformaten en -vormen te inspecteren. Deze serie garandeert dat de etikettering nauwkeurig en consistent is, ongeacht het type of de grootte van de verpakking. De systemen kunnen tot 800 pakketten per minuut inspecteren, zodat de productielijn soepel loopt en het risico op downtime wordt geminimaliseerd. Met dit labelinspectiesysteem is het tevens mogelijk om per product een eigen recept op te slaan. Parameters - zoals de positie en grootte van labels - zijn gemakkelijk aan te passen om aan unieke behoeften te voldoen. Maximale veelzijdigheid en efficiëntie wordt gegarandeerd, informeert het bedrijf.

Mundi Technology biedt de hoogste kwaliteit

Mundi streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid. De inspectiesystemen van Antares Vision Group voldoen hieraan en zijn ontwikkeld volgens de hoogste normen en garanderen maximale nauwkeurigheid en een lange levensduur.

Daarnaast biedt Mundi de beste service door doorlopende ondersteuning en onderhoud, inclusief bewaking op afstand en diagnostische services.

‘Wij hebben ook trainingsprogramma's om u te helpen het maximale uit uw systemen te halen en ervoor te zorgen dat uw operationele team deze machines effectief bedient’, stelt Mundi.

Meer informatie? 

'Investeren in Antares Vision systemen is een slimme beslissing voor iedere voedsel/dranken producent. Met verbeterde nauwkeurigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid verlaagt u kosten, verbetert u de naleving van wet- en regelgeving en wordt uw merkreputatie beschermd.'

Bezoek de website of bel 0297 230840.
De medewerkers van Mundi Technology staan u graag te woord.
Artikel delen