Tegra Compacta WA: eenvoud, efficiëntie en hoge productiviteit

Tegra Compacta WA: eenvoud, efficiëntie en hoge productiviteit

Tegra Compacta WA: eenvoud, efficiëntie en hoge productiviteit

Tegra Systems introduceert de Tegra Compacta WA etiketteermachine, een revolutionaire stap vooruit in de wereld van product etikettering. ‘Met zijn geavanceerde technologie en ongeëvenaarde prestaties is de Tegra Compacta WA ontworpen om het etiketteerproces te transformeren en de productiviteit te verhogen’, meldt het bedrijf. Bovendien is de snelle return on investment een sterke troef.

Compact en consistent cilindrisch labelen

De Tegra Compacta WA is ontworpen met een totaal gesynchroniseerd compact ontwerp, waardoor de machine perfect past in elke productieomgeving. De efficiëntie van de machine wordt versterkt door het gestroomlijnde ontwerp, waardoor ruimte wordt bespaard zonder concessies te doen aan prestaties. Met één kop voor het labelen van cilindrische producten, kan de Tegra Compacta WA producten met een diameter van 30 tot 150 mm moeiteloos aan. Of het nu gaat om potten, flesjes of andere ronde verpakkingen, de Tegra Compacta WA levert een consistente en nauwkeurige etikettering, informeert het bedrijf.

Flexibel en eenvoudig in bediening

Optimaliseer het productieproces met een 0-20 m/min variabele snelheid van de transportband. Pas de snelheid aan op basis van uw specifieke behoeften, waardoor maximale flexibiliteit in het etiketteringsproces een feit is.
De Tegra Compacta WA wordt geleverd met een kleurentouchscreen waarmee de machine zeer eenvoudig is te bedienen en te monitoren. Met een intuïtieve gebruikersinterface wordt het instellen en beheren van ieder etiketteringsproces een moeiteloze ervaring.

Veel etiketformaten en ruim geheugen

De Tegra Compacta WA ondersteunt etiketbreedtes van 10 tot 140/190 mm en lengtes tot 300 mm. Dit betekent dat een breed scala aan etiketformaten beschikbaar is, waardoor de flexibiliteit met betrekking tot producteisen hoog is. Met de mogelijkheid om tot 50 recepten op te slaan, biedt de Tegra Compacta WA ook een geavanceerde geheugencapaciteit. Schakel moeiteloos tussen verschillende instellingen en producten zonder tijd te verspillen aan her-configuratie.

Wrap Around inbegrepen

De compacte etiketteermachine wordt geleverd met wrap-around functionaliteit, waardoor etiketten naadloos worden aangebracht voor een professionele uitstraling. Deze extra functionaliteit laat producten daardoor meer opvallen en dus beter presteren. Optioneel is er ook een separator verkrijgbaar.

Korte terugverdientijd

Tegra Systems biedt met de Compact WA, waarbij de WA voor Wrap Around staat, ruimtebesparing en hogere productiviteit, dus meer efficiëntie. Door de lage investering is de machine bereikbaar voor ieder bedrijf en is door de hogere productiviteit de return on investment hoog.

MEER INFORMATIE

Artikel delen