TPS Rental Systems presenteert op Empack zijn bulkverpakkingen

TPS Rental Systems toont op Empack diverse bulk verpakkingssystemen.

TPS Rental Systems presenteert op Empack zijn bulkverpakkingen

TPS Rental Systems toont op Empack diverse bulk verpakkingssystemen. Tevens zijn diverse ledigingshulpmiddelen en UN-compatibele rvs Metacubes en drukvaten te zien op stand G142.

Volgens Ralf Schünemann, area sales manager van BNL, zijn er veel relevante discussiepunten: ‘Denk aan de uitdagingen bij het vinden van de juiste vouwcontainers en liners en aan de oplossingen die wij onze klanten kunnen bieden voor uiteenlopende bag-in-box systemen. Ook willen wij geïnteresseerden attenderen op ons uitgebreide assortiment ledigingshulpmiddelen en UN-compatibele rvs Metacubes en drukvaten. En natuurlijk hopen we op onze stand van onze klanten en andere geïnteresseerden te horen welke nieuwe ideeën, suggesties en wensen zij hebben.’

Containers en liners

TPS Rental Systems heeft vijf vestigingen in Europa en werkt samen met lokale en internationale leveranciers in alle Europese landen en daarbuiten. De Duitse vestiging TPS Emsdetten - waar containers en liners worden bevoorraad en een eigen reinigingsinstallatie en werkplaats aanwezig zijn - wordt dit jaar verder ontwikkeld tot een centraal opslagdepot binnen TPS.

www.tpsrentalsystems.nl

Artikel delen