USWaffle kiest Nederlandse verpakkingsoplossing voor hun producten

Skillpack_USWaffle

USWaffle kiest Nederlandse verpakkingsoplossing voor hun producten

Skillpack verpakt Hollandse lekkernijen voor de Amerikaanse markt. De Amerikanen vielen voor de flexibiliteit van de oplossing die Skillpack heeft geleverd.

If you can make it there, you can make it anywhere’… Okay, het is niet echt in New York, maar desalniettemin zijn wij er niet minder trots op: Onze eerste (en eigenlijk ook tweede) weeg- en verpakkingslijn voor Dutch delights in the USA!’, zeggen de mensen van Skillpack trots.

‘Flexibiliteit ten top dus, gecombineerd met een hoge output wanneer gewenst, precies wat USWaffle voor ogen had.’

USWaffle, onderdeel van Cerelia in Sliedrecht, heeft Skillpack het vertrouwen gegeven voor het oplossen van hun verpakkingsvraag. De nauwe samenwerking tussen het technische projectteam van USWaffle en het team van Skillpack en MBP (100% dochter van de PFM group) heeft geresulteerd in de levering van 2 Multihead wegers gecombineerd met 2 verticale flowpackers in twin uitvoering.

Skillpack.2_adv_wk35_22
Skillpack: 'Onze eerste (en eigenlijk ook tweede) weeg- en verpakkingslijn voor oer-Hollandse producten in the USA!'

Ingenieuze oplossing

Deze ingenieuze oplossing biedt de mogelijkheid om op de footprint van twee lijnen, met twee Multiheadwegers, vier verticale verpakkingsmachines te laten draaien. Dit kan gelijktijdig, maar ook onafhankelijk van elkaar.
Dit geldt zowel voor de wegers, die links en rechts kunnen draaien, als voor de flowpackers. Op deze lijnen kunnen de producten worden verpakt met of zonder gemodificeerde atmosfeer en in verschillende verpakkingsvormen.
‘Flexibiliteit ten top dus, gecombineerd met een hoge output wanneer gewenst, precies wat USWaffle voor ogen had’, aldus Skillpack.

Skillpack.4_adv_wk35_22-1

Het project in bullets:

  • 6 tot 75 stuks per verpakking
  • Blokbodem en pillow pack
  • Tot aan 200 verpakkingen per minuut per lijn (dus 400 in totaal)
  • MAP verpakking mogelijk
  • Vision control op juistheid verpakking
  • Mono-materialen mogelijk
  • IP65 en uitgevoerd met washing wall
  • Teleservice

‘Zoals men van Skillpack gewend is, wordt de lijn door onze eigen technische dienst ter plaatse geïnstalleerd en ondersteund in samenwerking met onze lokale partner. Nogmaals willen wij het team van Cerelia en USWaffle bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerking. We’ll be back! (soon).’

Artikel delen